HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. APRIL: Bikovi će imati sreće u ljubavi, ali treba da budu oprezni! Blizanci će se konačno opariti

Autor: Republika

Lifestyle

18.04.2021

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Blizancima konačno na polju finansija počinje povoljniji period. Za razliku od njih, Device bi mogle da naprave grešku koja bi mogla da ih košta. Strelčevi će imati optimistični nalet na poslu i imaće podršku kolega u svemu tome. 

Jarčevi u vezi treba da budu velika podrška partneru koji prolazi korz težak period. Device su reagovale burno prema svom partneru i sada se kaju. Bikovima se ukazuju šanse za romanse, ali treba da budu obazrivi. 

Blizanci da obrate pažnju na pad imuniteta. Rakove muči vrtoglavica. 

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading