Ako imate OVAJ NUMEROLOŠKI BROJ, spadate u SPECIJALNU grupu ljudi: Pročitajte kakva sudbina vam je predodređena!

Autor:

Lifestyle

18.02.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi koji su do sada saznali koji je njihov lični broj prema numerologiji, a računa se tako što sve brojeve koji čine datum rođenja saberu i svedu ga na jedan jednocifreni broj, možda do sada nisu znali da postoje i osobe koje u svom rodnom kodu nose nulu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nula se vezuje za planetu Pluton i horoskopski znak Škorpija, kao i ženski princip. Nula u numerologiji označava protok energije i simbol je punog kruga, rođenja i smrti. Nula predstavlja veliku moć transformacije i donosi događaje koji menjaju život iz korena i koji osvešćuju i bude. Planeta Pluton je nesvesna energija, a upravo ta energija je razarajuća po nas.

Lomi sve kako bi se moglo ponovo sastaviti. Nula, međutim, nema nikakve atribute, nema karakterne osobine, ona je samo prazno mesto, začin i prolaz ka beskonačnosti. 

U numerologiji nula se ne gleda kao datum rođenja. Nju gledamo prema stepenima i životnom ciklusu. Nula je simbol beskonačnosti. Ne postoji jača osoba od nule. Kako bi vam bilo jasnije kakvi su to ljudi, uzmite za primer pticu Feniks. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Nula se vezuje za planetu Pluton i horoskopski znak Škorpija, kao i ženski princip

Nule su vrlo često vladari iz senke i poltroni. Nula ima zaista jednu superiornu ulogu, snagu i inat, ume da vlada u ekstremnim situacijama. KIada se nađe pored drugog broja, ona dodaje ili oduzima vrednost zavisno o tome da li se nalazi ispred ili iza broja.  Nula je uvek oseća u ekstremima ili mrzi ili voli. Ne podnosi kada joj je dosadno, zbog čega je celog života u pokretu i u središtu drame.

Koliko je dobra toliko je i opasna. ⁣ U svakom slučaju zna da bude izuzetno harizmatična!⁣ Kako bi vam možda bilo još jasnije, osobe rođene 8 i 20 u mesecu kao i u avgustu, imaju u svom datumu rođenja stepen nule, piše Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading