ČUVAJTE IH, VOLITE I PAZITE! NAJVEĆE MAZE su rođene u ova tri horoskopska znaka!

Autor: Republika

Lifestyle

06.02.2021

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Svi ljudi u ljubavi čeznu za dodirima, komplimentima, nežnošću i podrškom, no dok će se neki zadovoljiti s malo nežnosti, ova tri horoskopska znaka idu korak dalje i trebaju više.

Foto: Photo by Becca Tapert on Unsplash

Njima je potrebno baš puno pažnje u vezi i ako je ne dobiju, pobeći će od vas glavom bez obzira.

BIK

Ovaj znak Zodijaka je onaj kojem u horoskopu treba najviše pažnje, a i najviše ju je spreman i pokloniti svom partneru. Njih nije sramota da obmotaju ruke oko svog partnera i svima pokažu koliko ga vole, ali to očekuju i od njega. Bik je vrlo senzualan i, kao zemaljski znak, usmeren je na opipljive stvari poput dodira i seksa.

Njima nikad nije dovoljno poljubaca, zagrljaja i seksa. 

 

RAK

Foto: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

 

Jednom kad srušite zidove pripadnika ovog znaka, naići ćete na ranjivu dušu koja teži za puno ljubavi. Sposobni su puno pružati, no to ih čini i ranjivima, a brojnim dodirima umiri ćete njihovo srce i nesigurnosti. Želite li im dati do znanja koliko ih volite, ne ispuštajte im ruku iz svoje, ili je eventualno premestite na leđa...

Ako ste s njima u vezi, ne očekujte da ćete noć u krevetu provesti bez zagrljaja, a po želji Rakova oni najviše vole da ih maziti i pazite bez ikakvih granica.

 
LAV

 

Rođeni u ovom znaku su srdačni i velikodušni, ali obožavaju da su u centru pažnje, posebno svog partnera.  I dok će Rak i Bik, ipak, neke stvari držati u četiri zida, Lavu je svako vreme i mesto prikladno za ljubav.

Obožavaju da im se rukama prolazi kroz kosu, miluju leđa, a naročito kad partner inicira seks - tada se osećaju voljeno, željeno i ponosno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading