Rakovi žude za jednim dobrim odmorom, Blizance očekuje interesantan susret, dok Ribama stižu dobre vesti!

Autor:

Lifestyle

04.02.2021

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizanci su prilično nestrpljivi danas, a Lavovi hoće "iz kože da iskoče" koliko su nervozni. "Dobar glas" stiže do Vodolija i donosi im mir... A šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

RepublikaFoto: Photo by Josh Rangel on Unsplash

OVAN

Što se više angažujete oko svojih poslovnih obaveza, imate utisak da vam stalno nove dolaze na dnevni red. No, nema potrebe da brinete – dan je odličan da završite sve ono što ste planirali...kao i ono što niste. Emotivni partner vam sprema iznenađenje – uživajte!

BIK

Povremeno će se komunikacije u poslovnom segmentu zahuktavati i biti na ivici rasprave, ali ćete svojom smirenošću doprineti da sve funkcioniše kako treba. Neki zahtevi ili postupci od strane voljene osobe vas pomalo pritiskaju. Ne reagujte impulsivno.

BLIZANCI

Potrebna vam je potvrda dogovora i povremeno ćete biti nestrpljivi, očekujući da ona i stigne. Ako možete, sve svoje obaveze završite u prepodnevnim satima, jer ćete kasnije biti okupirani razmišljanjima o nekim drugim temama. Moguće čak i o jednoj osobi i susretu sa njom.

RAK

Iako ćete sve završiti na vreme, ipak će vam neke obaveze dosta teško pasti. Malo ste umorni, osećate se iscrpljeno, i najradije biste se pošteno odmorili. Pošto niste u takvoj prilici – navalite na posao! Prijaće vam društvo voljene osobe u popodnevnim satima.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading