HOROSKOP ZA SUBOTU 30. JANUAR - Vage inventivnim idejama NADMAŠUJU konkurenciju, Škorpije prijateljstvo pretvaraju u nešto VIŠE!

Autor:

Lifestyle

30.01.2021

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Do duše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Vage koje se bave kreativnim zanimanjima ili prosvetom očekuju dobri rezultati, ali postoji takođe mogućnost da se vrate na stari sistem poslovanja. Veoma je važno da što više primene inventivne ideje i sprovedu neophodne promene u načinu poslovanja. To će im omogućiti da nadmaše konkurenciju.

Škorpijama se pruža prilika da pređetu granicu prijateljstva s osobom koja im se dopada, a s kojom su se do sada viđali samo u okolnostima koje im to nisu dopuštale. Sada treba da načine najbitniji prvi korak i sve će im poći za rukom. Slobodnim Jarčevima predstoji novo poznanstvo, sjajna prilika da promene svoj status. Moguća je ljubav na prvi pogled, i to na nekom putovanju. Jarčevi koji su u vezi mogu proći kroz krizni period. Započeti razgovor s partnerom može se pretvoriti u raspravu.

Vodolije danas muči nesanica.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading