HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. 1. - VAGU danas čeka veliki sukob, ŠKORPIJU pritisak na poslu!

Autor: Republika

Lifestyle

25.01.2021

00:49 >> 17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Do duše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Vagi definitivno danas nije dan, a kako stoje stvari, ni Škorpiji.

 

Vaga će imati osećaj da se njen trud ne ceni dovoljno i to je može uvući u sukob većih razmera. To će joj stvoriti ogromnu nervozu, ali poznanstvo sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža može joj i te kako popraviti raspoloženje.

Škorpiju, sa druge strane, čekaju problemi sa završetkom teškog radnog zadatka ili rada na složenom projektu zbog čega će trpeti velike pritiske na poslu. Neraspoloženje zbog toga može je uvući u svađu sa partnerom što može dovesti i do raskida.

 

 

 

 

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading