Nova era Vodolije, pomračenja, izazovni kvadrat: Šta nam kretanje planeta donosi u 2021. godini?

Autor:

Lifestyle

20.12.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi predviđaju izazovnu godinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

2021. godina doneće velike izazove na astrološkom planu. Očekuje nas niz retrogradnih planeta i pomračina koje će značajno uticati na sudbinu ljudi. Ali, i pored izazovnih aspekata, astrolozi predviđaju da će naredna godina biti nešto lakša nego 2020.Kako se 2020. godina bliži kraju svi se možemo složiti da je za nas predstavljala jedan veliki udar sudbina, test i avanturu kojoj se nismo nadali.

Već na kraju ove godine desiće se Velika konjukcija 21. decembra koja će biti uvod u novu Eru Vodolije što će obeležiti čitav naredni period.

Novo doba Vodolije

Konjukcija Jupitera i Saturna u Vodoliji naziva se Novo doba i donosi progresivnu energiju.

U februaru 2021. godine 7 astroloških tela biće pozicionirano u ovom zanku i tada će se osetiti najjača manifestacija njene energije.

Astrolozi predviđaju da će to doneti fokus na humanitarni rad, tehnološki napredak i brigu za opšte dobro.

Merkur u vazdušnim znakovima 

Vodolija nije jedini vazdušni znak koji će uticati na sudbinu u 2021. godini. Očekuje nas retrogradni Merkur u tri vazdušna znaka – Blizancima, Vagi i Vodoliji.

Prvi će biti 30.01., drugi 29.05., a treći 27.09.. U ovim periodima 2021. godine očekuje se loša komunikacija, zbunjenost, demotivacija ili odustajanje od zacrtanih ciljeva.

Ipak, loše posledice ovih tranzita obeležiće osećaj zajedništva i međusobne podrške sa kojima će se lakše prebroditi ovaj izazovni period.

 

 

 

Pomračenja u znaku Blizanca i Strelca

Sva pomračenja u 2021. godini dogodiće se na osi Blizanac/Strelac, što znači da nas očekuje kosmička drama. Mogući su neočekivani krajevi, raskidi, odustajanja, prekidi ugovora, što na posletku može doneti i novi početak.

Pomračenja se očekuju za 26.05., 20.06., 19.11. i 04.12..

Velike promene u našim mislima, dostignućima, sistemima verovanja učini će da otkrijemo neke nove dimenzije vlastite ličnosti i naučimo važne lekcije koje će definisati našu budućnost.

Konjunkcija Venere i Marsa

U leto 2021. godine, sredinom jula, očekuje nas konjunkcija Venere i Marsa.

Strastvena energija Marsa doći će u direktan kontak sa romantičnom Venerom u vatrenom znaku Lava i izazvaće optimizam i poletnost u osećanjima.

Ove dve planete povezuju se svake dve godine i započinju ciklus romantičnih veza i kreativnosti. Ova energija pratiće nas skoro mesec dana od 27.06.do 21.07.

Kvadrat Uran-Saturn

Iako se većina događaja u 2021. godini čini skladnim, kvadrat Saturna i Urana donosi težak period. Saturnov boravak u znaku Vodolije ruši sve granice i donosi veoma tešku energiju.

Uran kao planeta naglih promena nije zadovoljna u prizemnom Biku pa su mogući sukobi i nelagodnosti tokom 14.02., 14.06. i 24.12.

Stare tradicije biće testirane novim obrascima mišljenja. Neprestano ćemo preispitivati svoja uvjerenja i pokušati da shvatimo i prihvatimo nova. Ako uspete mirno proći kroz ove faze, nova energija će vam doneti brojne mogućnosti i promene na bolje.

Iako nas očekuje nekoliko teških aspekata, izazovnih perioda i rušenje ustaljenih navika, astrolozi se ipak slažu da će 2021. godina biti obećavajuća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading