ONI SU NAJSENZUALNIJI HOROSKOPSKI ZNACI: Evo šta je to što ih čini neodoljivim!

Autor: Mondo, Republika

Lifestyle

19.12.2020

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki znak je poseban na svoj način, svako drugačije zrači i privlači suportan pol.

RepublikaFoto: pixabay.com

Proverite da li ste vi ili osoba koja vam se sviđa na ovoj listi!

Škorpija

 

Na prvom mestu naše liste našla se Škorpija. Oni su poznati po svojoj tajanstvenosti koja privlači sve ljude oko njih. Puni su strasti, samopouzdanja i odlučnosti, ne plaše se da iskažu svoje mišenje i da se bore za ono što žele. Baš zato je teško ostati potpuno imun na njih.

Vaga

 

Veoma su osetljive osobe koje konstantno traže mir, ravnotežu i sklad. Vrlo su empatični, vode se emocijama i srcem. Kažu da Vage obaraju sa nogu svojim pogledom, i da svoju senzualnost ne znaju da prikriju.

Bik

 

Da li postoji nešto privlačnije od uspešnog muškarca ili žene? Oni su skromni, odlučni i radni, najčešće su oni lideri u grupi. Imaju puno ambicija i neće prihvatiti poraz, odani su svojoj porodici i najbližima, pa se zato svako oko njih oseća voljeno.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovan

 

Ono što opisuje ovaj znak jeste strastvenost, impulsivnost i tvrdoglavost. Svojim šarmom obaraju sve oko sebe, svoje samopouzdanje svima pokazuju i ne plaše se da uđu u sukob zbog veljene osobe.

 
Lav

 

Lavovi su prirodni šarmeri, to je njima u krvi. Uvek su u centru pažnje, najsmešniji su u ekipi, a zbog te jake energije koju nose u sebi, takvo ponašanje nekad može da preraste u egoizam i manipulaciju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading