BRAK I ZODIJAK: 4 znaka kojima je brak na poslednjem mestu

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

07.11.2017

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok neke osobe o danu venčanja i braku sanjaju celog života, postoje i one koje ovu vrstu zajednice doživljavaju kao noćnu moru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Neke znakove jednostavno morate da odvučete do matičara

Horoskop nam otkriva koji znaci brak stavljaju na poslednje mesto: 

Bik 

Bik jeste stabilan i miran znak, ali zbog svoje delimične egocentričnosti i osećaja sreće i kad je sam, brak ne doživljava kao nuždu. Takođe, on se teško odlučuje na kompromis, čak i kada je reč o veoma važnom stvarima. 

Lav 

Sasvim prirodno, Lav uvek traži najbolje za sebe. Zato se i u dugim vezama teško vezuju za nekoga, jer uvek misle da ih iza ugla čeka nešto bolje. 

Strelac 

Pripadnici ovog znaka obožavaju svoju slobodu, a ne privlači ih zahtevne osobe koje u vezi očekuju potpunu posvećenost. Strelčevi jednostavno ne veruju u priču koja će trajati zauvek. 

Vodolija 

Ovaj znak obožava svoju samostalnost, te im zajedništvo ne predstavlja baš puno. Samim tim, Vodolije brak ne doživljavaju kao preterano zanimljivu pojavu. To se jedino menja ako nalete na osobu koja koja im je zanimljiva iz drugih razloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading