JARČEVIMA NIŠTA NE IDE OD RUKE, DEVICAMA JE JOŠ GORE: Sledi sunovrat nedelja za pojedine znakove, DA LI STE MEĐU NJIMA?!

Autor: Republika

Lifestyle

25.10.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

OVAN

Posao - Zbog retrogradnog Merkura i Marsa sve ide traljavo i pravite greške, zbog kojih možete da imate probleme. Niste fokusirani na ono što radite i teško vam je da se koncentrišete na obaveze. Imate milion briga.

Ljubav - Venera ulazi u Vagu, pa se bude neke nove strasti! Ukoliko ste slobodni, imate priliku da uđete u novu romansu. Bićete otvoreniji za ljubav i jedna atraktivna osoba će vas ostaviti bez daha.

Zdravlje - Loše.

 

BIK

Posao - Venera u Vagi donosi vam minimum jednu novu poslvnu ponudu. Jedna Vaga daće vam odličan predlog i taj period treba iskoristiti. Jeste da je period za finansije klimav, ali pregovarajte sada za početak novembra.

Ljubav - Partner će biti sve u goroj fazi, naročito što se bude bližio kraj sedmice. Drugi deo nedelje je veoma kritičan, pa vodite računa da ne dođe do rastanka. Vama u ovom periodu ljubav nije na prvom mestu.

Zdravlje  - Bolje.

RepublikaFoto: facebook.com/Zodiac Signs and Horoscopes

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur vam zadaje muke, pa ne znate na koga da se oslonite u ovom periodu. Svi su labilni i nesnađeni, a vi nikako da završite ono što ste započeli. Nikakve bitne planove ne treba da sporvodite do kraja meseca.

Ljubav - U ljubavi prolazite kroz stresan period. Imate krizu sa osobom do koje vam je stalo, ali ne primećujete ni svoje, a ni tuđe greške. Nije dobar momenat za početak nove romanse.

Zdravlje - Slabo.

RAK

Posao - Mars i pun Mesec koji dolazi nagoveštavaju tešku nedelju na poslu. Imaćete problem sa autoritetom, naročito ukoliko sarađujete sa Ovnovima. Do kraja godine morate da istrpite pritiske kroz koje prolazite.

Ljubav - Vreme je da raskrstite sa prošlošću. Ne vredi da se vraćate na nešto što nije uspevalo godinama. Treba da stavite tačku i isplivate na površinu.

Zdravlje - Umor zbog posla.

RepublikaFoto: pixabay.com

LAV

Posao - Sunce u Škorpiji vam ne prija, pa ste u povučenoj fazi u kojoj vam je potreban odmor , a ne rad. Imate blokadu na poslu i sve što radite, radite samo da odugovlačite. Ovo nije vaša nedelja ni na finansijskom planu, pa budite oprezni.

Ljubav - Niste u fazi kada želite bilo koga da trpite, pa ste prilično strogi prema osobama koje volite. U fazi ste kada ste sposobni da se rastanete sa nekim samo zato što više ne možete da trpite.

Zdravlje - Slabije.

DEVICA

Posao - Zbog retrogradnog Merkura u drugom polju imaćete finansijske probleme. Slede vam obećanja koja neće biti ostvarena, pa treba da vodite računa kome verujete. Očekuje vas turbulentna sedmica na poslu.

Ljubav - Partneru je teško da razume konfuznu fazu kroz koju prolazite. Potrudite se da ne radite jedno, a drugo govorite. Nije dobra nedelja za početak nove romanse.

Zdravlje - Osetljivo.

RepublikaFoto: pixabay.com

VAGA

Posao - Venera u prvom polju donosi vam pozitivniju nedelju, pa ćete sve probelem sa lakoćom prihvatati. Vratiće vam se vera u sebe, pa vas kritike na poslu neće preterano zanimati. Imate nasporazume sa Ovnovima i Jarčevima.

Ljubav - U ljubavi vam ne cvetaju ruže, ali vi počinjete da flertujete više nego ikada. Potrebna vam je ljubav, a osoba do koje vam je stalo to ne razume. Neko je veoma kritičan prema vama, a vi ne razumete zbog čega je to tako.

Zdravlje - Dobro.

ŠKORPIJA

Posao - Pozicija planeta vam teško pada, pa ste usporeni za bilo kakvu inicijativu. Na poslu se držite starih principa i niste pametni koji je dobar potez. Najbolje bi bilo da sačekate do novembra sa bitnim odlukama.

Ljubav - Ušli ste u uzbudljivi period kada krijete svoja osećanja. Moguća je romansa sa nekim ko nije slobodan. Suština je da će vas to privlačiti još više. Vi biste da imate nekoga ko vam je zapravo nedostupan.

Zdravlje - Lošije.

 

STRELAC

Posao - Ulazak Venere u Vagu donosi vam dodatan posao ili novu ponudu preko prijatelja. To će biti dobra prilika koja treba da se iskoristi. Neko ko vam je prijatelj učiniće vam uslugu da dobijete ono što želite. Poslovno partnerstvo koje imate trpi zbog problema iz prošlosti.

Ljubav - Na emotivnom planu ste u krizi. Osoba koja vam se dopada je neodlučna. To vas nervira, pa ne znate šta da mislite. Moguć je raskid. Nije dobra nedelja za novu romansu.

Zdravlje - Bolovi u leđima.

RepublikaFoto: pixabay.com

JARAC

Posao - Saturnovi izazovi aspekti donose vam kraj jednog ciklusa, a početak novog. To uopšte nije lako i teško vam je bilo šta da radite. Budite strpljivi do decembra, jer će se događaji nizati.

Ljubav - Venera u Vagi donosi vam flert na poslu. Međutim, pošto ste jako zatvoreni, nećete popustiti pred strastima. Nikako ne uspevate da se opustite i stalno ste stegnuti od silnih briga oko posla i novca.

Zdravlje  - Posetite svog lekara.

VODOLIJA

Posao - Ovo nije nedelja u kojoj treba da povlačite važne poteze! Potrebno je da budete strpljivi i prepustite se promenama koje dolaze na svim poljima u vašem životu.

Ljubav - Emotivni život vam trpi zbog posla i osoba do koje vam je stalo prolazi kroz turbulentan period, pa gledajte da to ne otežavate. Privlače vas uspešne osobe koje znaju šta hoće u životu. Nije dobra nedelja za novu romansu.

Zdravlje - Osetljivo.

RIBE

Posao - Loša pozicija Sunca i Meseca doprinose da samo odlažete obaveze na poslu. Ukoliko ih ne oldžatete vi, javljaju vam da su termini pomereni. Isto tako je i sa pregovorima. Budite oprezni sa poklanjanjem poverenja.

Ljubav - Osoba do koje vam je stalo je u krizi i najbolje je da ne pokrećete neke teške teme, jer rešenja u narednoj nedelji neće biti. Strpite se do 4. novmbra, kada će sve biti jasnije.

Zdravlje - Dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading