HOROSKOP ZA SREDU 21.10. - Bikovi obnavljaju strasti sa osobom iz prošlosti, Rakovima uticajna osoba pomaže da napreduju!

Autor:

Lifestyle

20.10.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Bikovima u poslu sve ide od ruke, dan je povoljan za ostvarenje dugoročnih ciljeva. Što se Vaga tiče, povoljan aspekt Venere i Plutona utiče na poboljšanje odnosa s kolegama i nadređenima.

Ribe i Strelčevi koji su u vezama mogu očekivati lepo iznenađenje od partnera. 

Ovnovi i Škorpije bi trebalo da pripaze na zdravlje jer su skloni prehladi. Vodolije obratite pažnju na ishranu jer vam je metabolizam usporen.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading