Alavi pogotovo na PARE: Ova TRI horoskopska znaka su najpohlepnija od SVIH, njima nikad dosta!

Autor: index.hr, republika.rs

Lifestyle

11.10.2020

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohlepa se ne ocrtava samo u tome da neko želi više od onog što mu pripada već i u tome da takvi ljudi obično stavljaju svoje potrebe ispred svih ostalih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Egocentrični su i retko razmišljaju kako će njihovo ponašanje uticati na druge ljude, sve dok oni dobiju šta žele. A žele sve i žele to odmah, bez obzira na to koliko već imaju. 

1. Ovan

Ovnovi vole dobre pogodbe, tako da dobiju što više, a daju što manje zauzvrat. Obožavaju sve što mogu dobiti besplatno i prvi će stati u red ako se nešto poklanja. 

Zašto bi naručili večeru ako mogu dobiti besplatan uzorak predjela? Čak i ako postoji ograničenje da se deli samo jedna stvar po osobi, neće im biti neprijatno da traže dodatnu porciju 

2. Jarac

Jarčeve možete zamisliti kao direktore neke velike firme koji će bez problema sebi isplatiti veliki bonus, a odmah zatim radnicima reći da je ovo loša godina za povišice. Nije da su strašno sebični, samo misle da zaslužuju više nego drugi jer su skloni i uložiti puno truda. Veliko im je zadovoljstvo dobro obaviti posao, ali još veće kad vide da im se to finansijski isplatilo. 

3. Lav

Lavovi su jako inteligentni i vole to pokazivati. Uvek će naći neku rupu u zakonu kako bi nadmudrili druge, a ne dira ih što će to možda nekom drugom napraviti štetu. 

Obično se drže zakona, ali im neće biti problem otvoriti bankovni račun u drugoj državi samo da bi izbegli plaćanje poreza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading