Surovi horoskop: Ovim znakovima inteligencija nije jača strana

Autor:

Lifestyle

09.10.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi uglavnom govore o pozitivnim stranama horoskopskih znakova zanemarujući njihove mane. Tako postoje liste najpametnijih ili najsnalažljivijih horoskopskih znakova, ali koji su to znaci kojima inteligencija nije jača strana?

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema ovoj listi, najgluplji znak je Rak. Na prvom mestu našao se zbog svoje hiperosetljivosti i sklonosti preteranim reakcijama, koje nisu ni inteligentne ni logične.

Upravo se na njih najviše odnosi ona rečenica da prvo reaguju, a potom promisle, te da svoje odluke baziraju na osećajima, a ne na činjenicama.

 

Drugo mesto zauzeo je Strelac. Njihove najčešće karakteristike su opsednutost samim sobom, neodlučnost i nedovoljno zalaganja za svoje interese.

Zbog toga odaju utisak da su manje inteligentni, iako su oni znak koji možda najbolje može da sagleda širu sliku neke situacije.

Ovnovi su zauzeli treće mesto. Oni su najvećia misterija ove liste jer su istovremeno jako inteligentni i jako glupi. Izgledaju nevino, a zbog nesposobnosti da stvari shvate ozbiljno, čini se da olako pristupaju važnim stvarima. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku ne mogu se pohvaliti emotivnom inteligencijom i razumevanjem drugih.

Vage su sledeće na listi. Iako  ostavljaju utisak inteligentne osobe, najčešće svoju moć koriste za manipulaciju drugima. Za razliku od Ovnova, jako dobro razumeju druge osobe. Obožavaju savršenstvo, a kako bi ga postigle, Vage su spremne da urade bukvalno sve.

 

Lavovi vole preterivati i jako su egocentrični, a zbog toga što su spremni na sve da ih drugi zavole, spadaju u znakove kojima inteligencija nije najjače oružje. Pokušaće baš sve kako bi im se drugi divili, čak i ono u čemu nisu dobri. 

Bikovi su posledni na ovoj listi. Oni su egocentrične i nesnalažljive osobe, najviše zato što se ne znaju na pametan način nositi sa odbijanjem drugih. Kad nešto nije po njihovom, znaju preterano reagovati, biti zbunjeni i izgubljeni, što doprinosi tome da ih drugi vide kao manje inteligntne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading