NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: SAMO ONI SU NAJJAČI ZNACI U HOROSKOPU

Autor: cicimici.com

Lifestyle

30.09.2020

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima je prva asocijacija tvrdoglav vođa Ovan, međutim, nije tako ima još nekoliko snažnih znakova, kao što je uporni Bik koji ima neverovatne rezerve energije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Možda vam zvuči čudno, ali i Rak spada u najjače znakove, i to kada je u pitanju njegova kućica i njegova porodica, ostalo mi nije bitno.

Devica je strpljiva i odmerena, a najsnažnija je kada je u pitanju preciznost.

Vaga je umiljata kad nešto hoće, mada ne odstupa ni kada je napadaju. Upravo u tome što se drži onoga što zarcta leži njena jačina.

Strelčeva snaga je u tome što može sto puta propasti, uvek ima snage da počne ispočetka. On je zapravo snažan kao feniks koji se opet iznova diže iz pepela.

Mnogi smatraju da je upravo Jarac najjači horoskopski znak, ali nije baš tako. Iako je strpljiv, dobar diplomata i strateg, on puca po šavovima kada su skrivene emocije u pitanju. Tačno je da može da pobedi sve testove izdržljivosti, snage, istrajnost, ali uspeh i karijera koju jure ih često učini slabašnima.

Škorpionova snaga je u njegovoj neverovatnoj brzini regeneracije i strasti sa kojom pristupa životu. Škorpija je jedan od najjačih astroloških znakova ali i najokultniji.

Pluton omogućava vulkansku se*sualnu energiju kao i sposobnost da se prodre u misterije metarmorfoze i transformacije i spiritualnu snagu koja može da preobrazi škorpiju u spritualno biće. Magnetične su sa prodornim, jakim i hipnotičkim očima koje odmah odaju škorpiju.

Iako je Škorpija fantastična, pogotovo na strastvenom i se*sualnom planu, Lav je najjači i najsretniji vatreni znak. On sve razume jer prava istina je ono što on smatra istinom, prava strana je ona za koju se on opredelio, a ni svemir nije zagonetka kada je očito da je središte svega upravo tamo gdje se on nalazi, zajedno sa svojom publikom koja mu zadivljeno aplaudira.

Sve radi sa stilom i teatralno, ali je slab na laskanje. Ne prihvata prosečne stvari. Za njega samo najbolje ima važnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading