LJUBAV I ZODIJAK: Evo koji znaci će se skrasiti do kraja godine

Autor: telegraf.rs

Lifestyle

26.10.2017

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je ova 2017. godina tek počela, a već smo na pragu 2018.

RepublikaFoto: pixabay.com
Koga čeka ljubav ove zime?

Ostalo je nešto više od dva meseca do kraja godine, a  zima nam se polako primakla. Možda nam dva meseca deluje kao kratak period, ali svašta se tu može desiti što naš život može da promeni. Evo šta nam zvezde poručuju da nas čeka do kraja godine.

OVAN

Jedna polovina vašeg srca želi da pusti osobu koju volite da ode, druga polovina vas ne sluša. Kada pogledate koliko dugo trčite u krug, postanete isfrustrirani na sebe. Vaše srce želi jedno, a glava vam priča nešto drugo. Ne treba niko da vam kaže da je pustite da ode, jer ćete sami postati svesni toga. Znate šta zaslužujete, a to nije neko ko vas zavlači.

BIK

Možda ste malo zbunjeni u poslednje vreme. Ne znate da li ste na pravom putu, a ok je da budete malo nesigurni. Ne dozvolite da vas strah od poraza navede da odustanete, jer najteži put nekada vodi do onih pravih stvari. Možda vam sledećih četiri meseca ne budu laki, ali nagrada koja vas čeka na kraju je vredna da izdržite.

BLIZANCI

Vaš put je trnovit skoro cele godine. Karijera se menja, veze se menjaju, životne promene su vas uplašile… Sve ovo će vam se isplatiti, možda kroz vezu koja vas očekuje do kraja godine, a možda i u spoznaji sebe.

 

RAK

Ako bi vas neko pitao da mu opišete 2017. godinu do sada , vi ne biste znali kako da to uradite. Kako ste uspeli da preživite godinu koja vam se čini najgorom do sada u životu? Ali obećavamo da će biti bolje. To što je loše započela ne mora da znači da će se završiti kao najgora godina. Zima je vaše doba.

LAV

Vi prvi bežite od veza i osećanja. Izlasci i upoznavanja, veze? Ništa od toga vam ne treba. U 2017. godini samo želite da vas sve prolazi i prosto se divite sami sebi akko to da do sada nekoga niste ubili. Ali hladnoća, mrak i vlažnost koje sa sobom donosi zima je vreme kada se vi najbolje osećate. Smejte se svojim šalama i ljubav će da dođe u vaš život i ostaće uprkostome što je vi ne želite.

DEVICA

Napravili ste veliki korak u karijeri i nastavićete da briljirate. Trebaće vam malo vremena da shvatite da bi trebalo da budete ponosni na sebe zbog toga što niste odustali od svojih snova. Poklonili ste svoje srce osobi koja nije bila spremna da vam izađe u susret i zbog nje ste se mnogo žrtvovali. Do kraja godine, ili će oni morati da ulože više sebe ili ćete vi odlučiti da prestanete da se igrate. Zapamtite vi ste vredni svega jer igrate otvorenih karata.

VAGA

Znamo koliko ste bili povređeni u poslednje vreme. Vaša rana je toliko duboka da će vam trebati vreme da zaceli. A taman kad pomislite da ste napravili korak napred vi potonete još dublje. Ok je da se osećate tako kako se osećate. Koliko god mislili da bi vam ljubav sada pomogla, ono što bi vas zacelilo nije neko s kim biste samo spavali nego i neko s kim biste da provodite slobodno vreme.

ŠKORPIJA

Vi ste neko ko je uvek bio pametniji od srca i gledate na stvari drugačije od vaših vršnjaka. Uvek ste bili vuk samotnjak koji se sam bori na putu ka ciljevima. Jednog dana do kraja godine, vaš put će se ukrstiti sa nekim ko deli vaše mišljenje, razmišlja slično vama i ima sve kvalitete koji vama trebaju. Uvek ste igrali na sigurno, ali budite spremni da vas ova osoba navede na nekle promene.

STRELAC

Već neko vreme se držite stare ljubavi i nadate se da će se ona vratiti, da će shvatiti da vas i dalje voli. Jer zapravo vi nikada niste prestali da volite nju iako niste u kontaktu neko vreme. Istina je da vi ne zaslužujete nekoga ko će vas ostaviti i povrediti vas, već nekoga ko će smatrati da ste vi najbolja stvar koja mu se u životu desila. To se možda neće desiti do kraja godine, ali nemojte gubiti nadu i veru u to.

JARAC

Srećni ste što ste pronašli ljubav u vašem životu. Nekoga ko izgleda grub na prvi pogled, ali ga vi volite svim svojim srcem. Kao par suočićete se sa nekim preprekama. Da li će veza da se nastavi ili ćete napraviti sledeći korak? Zapitajte se šta zapravo vi želite i da li je to osoba sa kojom želitre da nastavite do kraja života.

VODOLIJA

Do kraja godine, vaša se prošlost vraća da vas progoni. Bilo da su u pitanju vaši bivši ili samo osobe sa kojima ste se muvali. Dok vas posmatraju kako ste zreliji i mudriji, pitaće se samo gde ste pogrešili. Nemojte da dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas napredak i ponašanje. Pokušajte da izbalansirate stvari, ali znajte da svako ko vam donosi prošlost nazad samo želi da vam zamagli svetlu budućnost.

RIBE

Konačno ste spremni da pustite prošlost i potražite ljubav koju zaslužujete. To neće biti neko ko će da vas zavlači i navodi vas da se preispitujete, sve što ste nekada nekome dali vratiće vam se. Ali budite svesni toga da kada vas ljudi vide srećne i nasmejane učiniće sve da vam vrate prošlost i pomute radost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading