URAN U RETROGRADNOJ ŠETNJI KROZ BIKA: Dešavanje na nebu koje će SNAŽNO uticati na naše živote, evo i kako!

Autor: objektiv.rs, Republika

Lifestyle

16.08.2020

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uran je krenuo u svoju prividnu retrogradnu šetnju kroz znak Bika. Ova planeta boravi u svakom znaku oko 7 godina, a da bi obišao ceo zodijak potrebno mu je oko 84 godine. Tako se posle 80 godina ponovo našao u znaku Bika.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Doneo je promene globalnom monetarnom sistemu, materijalnim vrednostima, doprineo značajnom slanju satelita u orbitu, uticao na nove zapanjujuće inovacije na polju komunikacije, interneta i novih pokreta za i protiv globalizacije, digitalizacije i čipovanja.

Nije to ništa čudno jer on i jeste planeta koja menja unutrašnji svet na personalnom nivou, ali i spoljašnji na kolektivnoj prizmi gledanja sveta koji nas okružuje.

Uran se sada pridružuje “žurci planeta” koje se se prividno kreću unazad i na svim nivoima nas vraćaju da utvrdimo, otklonimo laž od istine, nove stvari od starih, budućnost od prošlosti. Pridružuje se retrogradnom Saturnu, Jupiteru, Plutonu i Neptunu, ali jedina razlika je u tome što Uran ne voli da bude u kretanju unazad, jer to nije njegova priroda.

On je reformator, planeta budućnosti, buđenja, novih vizija i pogleda na individualnom i kolektivnom nivou. Njega ne zanima istorija već budućnost. Uran je bljesak uma, saznanja i velikog koraka unapred. On nikada ne mari za stare stvari, jer gleda napred.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

S obzirom da je Uran u znaku Bika, opisuje materijalne odnose, pa u sledećih pet meseci možemo očekivati da se bavimo novcem, načinom zarade i materijalnom sigurnošću. Ništa nam neće biti bitnije od novca i načina na koji dolazimo do njega. Tamo gde vam se nalazi natalna kuća u znaku Bika, tamo očekujte promene. Bikovi su osetili promene, a sad se ponovo sve promene revidiraju i proveravaju. Bik želi da se osigura, ali uz nepredvidivog Urana nema sigurnosti, već prilagođavanja novim situacijama i objektivnim oklonostima. I to nije samo prilagođavanje novim okolnostima već i dramatičnim situacijama.

Uran deluje odjednom, iznenada, neočekivano i munjevitom brzinom. Zato i postoji problem prilagođavanja bez unapred organizovane pripreme. Nema plana rasporeda, već samo trenutni odgovor na događaj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ova planeta revolucije kreće u retrogradni hod sa desetog stepena Bika i donosi nam preispitivanje već donešenih odluka. Na polju partnerskih odnosa dolazi do preispitivanja, tako što oni partneri koji su se razdvojili, ponovo se bave složenim pitanjima koja se odnose na sigurnost već postignutih dogovora. Neki partnerski odnosi ući će u sukob zbog sebičnosti i nedovoljne posvećenosti. Tako se može očekivati da preambiciozna priroda jednog partnera, stvara tešku situaciju u odnosu koji je počeo da se rasipa.

Sa druge strane, planovi i uobičajena rutina se menjaju milom ili silom. Međutim, najvažniji i glavni fokus retrogradnog Urana jeste upravo na preispitivanju finansijskih pitanja i to u svim odnosima, kako u ljubavnim, prijateljskim i poslovnim.

 

 

 

Ovo je period kada će svi pripadnici svih znakova zodijaka preispitati svoje stavove i ponašanje prema objektivnim okolnostima: prema novcu, finasijama, ulaganju i svakoj vrsti investicija, jer se i na poslovnom polju puno toga izmenilo. Naglašena je briga i za mentalno stanje posle nametnutih promena. Zato se potrudite da ostanete dosledni sebi, bez obzira što se svet oko vas nepovratno promenio. Život se nastavlja dalje ali samo na drugi način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading