Ovo su najlepši znakovi horoskopa

Autor:

Lifestyle

09.08.2020

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lepotu osobe mogu uticati brojni faktori kao što su genetika, posvećenost odžavanju fizičkog izgleda, ali i sudbina ukoliko je neko rođen pod srećnom zvezdom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema astrologiji, osobe rođene u znaku Vage, Škorpije i Jarca predstavljaju najlepše ljude iz zodijačkog kruga.

Vaga

Ovim znakom vlada planeta Venera i zahvaljujući njenom uticaju, Vage imaju najlepšu fizionomiju u čitavom zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak. Oči su im radoznale, izazovne, zagonetne. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici. Njihov najveći adut su leđa, koja su pravilno građena, glatka i privlačna.

Škorpija

Škorpije, kao i Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici. Oči su im velike i često njihov pogled deluje hipnotišuće, dok su boje neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija, a telo vitko, iako nemaju izražene mišiće. Njihovo najsnažnije oružje je svakako prodoran pogled na koji niko ne može ostati ravnodušan.

 

Jarac

Ovaj zimski znak ima najzgodnije telo. Lice im je izraženo, a oči velike i često sive, zelene ili plave. Zbog mirnog pogleda i izraženih očiju deluju poput sanjara. Na njima se ističu i duge i lepo oblikovane noge koje su i njihov najveći adut.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading