POKLANJAMO MAGAZIN ASTRO: Naredni tranzit Venere doneće promene u međuljudskim odnosima

Autor:

Lifestyle

02.08.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo magazin "Astro" u kome možete da pronađete najtačniji nedeljni horoskop i saznate koji su to najvažnija kretanja planeta koja će uticati na naše živote.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Planeta Venera 7. avgusta ulazi u znak Raka što će doneti period u kome ćemo više brinuti jedni o drugima. Iskoristite ovaj tranzit i rešite sve sporove sa vašim ukućanima, sredite situaciju u porodičnom domu, a ukoliko ste planirali neke radove na sređivanju životnog prostora, sada je pravo vreme za to. Sve dok traje hod Venere kroz znak Raka, trudite se da budete smireni i da sve nesporazume i konflikte rešite na miran način bez burnih rasprava. Sve detalje o uticaju ovog tranzita u predstojećem periodu pročitajte u našem magazinu.

Čitaocima donosimo i precizan nedeljni horoskop u kome možete da otkrijete šta vas to čeka naredne sedmice.

Sve ove priče kao i još puno zanimljivih informacija možete pronaći u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, uz koji poklanjamo magazin "Astro", kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Astro za 3. avgust 2020

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading