Koja je vaša boja prema horoskopu? Da biste istakli svoj karakter, birajte onu koja mu pristaje!

Autor: Prva, Republika

Lifestyle

25.07.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki znak Zodijaka je poseban za sebe. Kako biste najbolje istakli svoju ličnost, birajte ono što vam pristaje prema karakteru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Strelčevima najbolje pristaju svetlije boje, Ribama pastelne... A vašem znaku?

 

Ovan - Dramatičan topli kontrast

Ovaj vatreni znak poznat je po crvenoj boji, ali i po ljubičastoj, te boji fuksije. Rođeni u ovom znaku imaju tendenciju da privlače dramatičnim kontrastima u toplim tonovima.

Bik - zemljani tonovi

Bikovi najviše vole zemljane tonove poput bež, smeđe i boje rđe. Dobro im pristaju i tamnozelene nijanse, pa čak i bordo.

Blizanci - tropske boje

Energija Blizanaca je upečatljiva i opisuju ih nešto svetliji tonovi poput svetlije žute, narandžaste i zelene. Iako često takve boje uparuju s crnom, Blizance je zbog njihove naravi teško zamisliti u crnini.

Rak - mornarske boje

Ovom znaku najbolje pristaju mornarsko plava, bela, pa čak i srebrni i biserni tonovi. Njih dobro opisuju isprani tonovi ružičaste i plave.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lav - kraljevski tonovi

Zbog svoje plemenite i zaštitničke prirode, ljudi rođeni u znaku Lava češće se okružuju kraljevskim bojama poput zlatne ili žarko narandžaste.

Devica - boje dragulja

Pripadnici ovog znaka najbolje će se istaći u bojama dragog kamenja poput smaragda i rubina. Njima bogati tamni tonovi daju vedrinu. Najviše vole bele i prirodne tkanine.

Vaga - sunčane boje

One predstavljaju lepotu, a njihov grčki simbol je zapravo zalazeće sunce. Njima dobro pristaju sve boje koje imaju veze s gorućim nebom, poput tamne ružičaste ili jarko narandžaste.

Škorpija - tamne, bogate boje

Iako su vodeni znak, njihov dnevni vladar je Mars, pa ih zato karakteriše vatrena energija. Duboke i mistične boje poput tamne ljubičaste i fuksije za Škorpije su pun pogodak.

Strelac - svetle boje

Svetlo crvena, plava i zelena popularne su za ovaj znak.

Jarac - Elegantno neutralne boje

Jarčevi više naginju prigušenim i neutralnim tonovima. Oni su znak klasične elegancije, pa im dobro stoji duboka smeđa ili kamel.

Vodolija - hladne boje

Vodolije uživaju u bojama poput kobalt plave i silikatno zelene. Dobar izbor su i svetloplava, kao i svetlozelena i ljubičasta.

Ribe - pastelne boje

Ovaj nežni znak najbolje će se istaći s pastelnim bojama, ali i s dubokim 'morskim' bojama poput plave, crne i sive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading