ONI BAŠ NE UMEJU SA NOVCEM: Ovi horoskopski znaci su stalno u dugovima!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

19.07.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji su velikim delom zaslužni za to kako raspolažete svojim parama. Ipak, postoje predispozicije za svaki horoskopski znak, pa tako nekima baš ne polazi za rukom da uštede novac ili su stalno u dugovima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Od onih koji ne umeju da upravljaju novcem izdvajaju se:

Strelac

Oni naporno rade kako bi zaradili, međutim, nisu baš dobri u zadržavanju novca. Ne vole da prave kompromise kada su u pitanju dobar provod i avantura. Što se tiče njih, životna su iskustva važnija od stanja u banci. A ovaj deo može dovesti do finansijskih problema.

Ribe

Ribe su nesebičan znak. Prvo će razmišljati o drugima, a zatim o sebi. Doniraće, pomoći prijatelju, čak i ako imaju manje novca. Oni će ići u dugove ili će koristiti svoju kreditnu karticu. Neće dva puts razmišljati pre nego što ulože u nešto što smatraju da je vredno čak i ako to u tom trenutku zapravo ne mogu da priušte.

Vodolija

Vodolija je pravi primer osobe koja uvek radi velike stvari. Primer, kupiće novi telefon, čak i ako je njen u redu. Nedostatak doslednost kod potrošnje može dovesti do problema kasnije.

Lav

Oni su uglavnom prilično oprezni s novcem i potrošnjom, ali kada je u pitanju poklanjanje, gube kontrolu. Oni će ugađati svojim najmilijima, ali će i sebi dati oduška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading