LJUBAVNI HOROSKOP: Najbolji partner za Škorpiju je...

Autor: Astrolog Vladimir Vlajić

Lifestyle

23.10.2017

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Škorpija je vodeni znak, uvek spreman da ispolji emocije, ali na svoj način. Pripadnici ovog znaka imaju snažna osećanja, a pogledajte kako se slažu u ljubavi sa opstalim znacima Zodijaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Škorpije su eksplozivne u ljubavi

Škorpija - Ovan

Planeta Mars vladar je oba znaka, pa je ovo eksplozivna kombinacija. Dobri su poslovni saradnici, odlični prijatelji, imaju dobar emotivni odnos. Neko u toj kombinaciji može naglo da se povuče. Ne može svako da izdrži taj nalet energije i strasti koji postoji između ova dva znaka. Povoljno je dok se neko ne pokrene u smeru takmičenja i nepotrebnog rivalstva. Taj ponekad destruktivni odnos je uvek pun strasti. Ovo je često jako dobra kombinacija za tajnu vezu. Odnos pun uspona i padova.

Škorpija - Bik

U astrološkoj literaturi ovo je jedna od najboljih emotivnih kombinacija. Poslovno je ovo takođe dobar odnos na obostrano zadovoljstvo. Obično je ovo kombinacija koja prvo ulazi u prijateljske kontakte koji se pretvaraju u nešto više. Strasti su naglašeno jake. Hedonizam Bika ume da povuče Škorpiju da se maksimalno opusti i tada kreće vatromet. Posesivnost i ljubomora su dve stvari koje takođe često obeležavaju ovaj odnos. Razlaz je obično buran i težak za oboje.

Škorpija - Blizanac

Ovo je idealna poslovna kombinacija. Dok se oba znaka drže tog racionalnog odnosa, imaju super slaganje. Čim to krene u nešto emotivno, dolazi do sukoba. Ovo može da bude idealna seksualna kombinacija bez obaveza. Ali svakako kratkoročna. Škorpija inspiriše i pokreće Blizanca, koji u suštini nije spreman za toliko dinamičan odnos. Posesivnost Škorpije je uglavnom razlog prekida ovog odnosa. Blizanac voli slobodu i pokretljivost. Tada počinju igre i neiskrenost.

Škorpija - Rak

Oba znaka su vodena i vrlo intuitivna. Prema mnogima, ovo je skoro idealna kombinacija. Rak je emotivan i pruža Škorpiji osećaj da može da se opusti. Tada Škorpija seksualno pokreće Raka, i to je začarani krug koji može da bude fatalan. Međutim, nezaobilazna ljubomora Škorpije može da prekine ovaj mehur od sapunice. Dobar duhovni, emotivni i erotski spoj. To izaziva i velika očekivanja s obe strane. Ali kao da ne mogu da se obuzdaju. Senzualnost oboje obuzima brzo i u trenutku.

Škorpija - Lav

Kombinacija Škorpije i Lava uvek provocira. Inicijalna fizička privlačnost obično ume brzo da prođe zbog suprotnosti karaktera. Škorpija brzo želi da se izvuče iz toga jer Lav teži da dominira i kontroliše. To pokazivanje nadmoći je pojačano u ovoj astrološkoj kombinaciji. Odlična je brza seksualna kombinacija dok te stvari ne izađu na površinu. Kada počne frka, nijedan ne zna da se povuče, pa su razilaženja ovih znakova često burna. Nisu baš dobri ni kao poslovni saradnici.

Škorpija - Devica

Koliko god Device važile za hladan znak, Škorpija ume da probudi ono najbolje u njoj. Imaju slične životne ciljeve, pa je ovo odlična poslovna, prijateljska ili emotivna kombinacija. Škorpija su impulsivne, a Device zlopamtila po prirodi, tako da je to jedini ozbiljan problem koji može da se javi u ovom odnosu. Mogu oboje da se usavrše u ovom odnosu i prevaziđu slabosti. Devica je spremna da eksperimentiše i rizikuje pored Škorpije, koja joj uliva sigurnost.

Škorpija - Vaga

U kojem god da ste odnosu, ovde su varnice uvek moguće. Lepota i gracioznost Vage uvek inspirišu Škorpiju na nešto više. Vage nesvesno flertuju, pa to može biti ozbiljan problem u ljubavnoj vezi sa ljubomornom Škorpijom. Svojom energijom Vaga ume da probudi ono najbolje u Škorpiji. Strasti Škorpije obično pokrenu da Vaga još više zrači. Ako Vaga podseća Škorpiju na karakter i vezanost, ovo je kombinacija koja može uspešno i dugo da traje.

Škorpija - Škorpija

Vrlo neobičan spoj. Može da bude idealan ili vrlo destruktivan. Jedno u drugom umeju da bude ono najbolje i ono najgore. Škorpija je znak koji kažnjava partnere kroz strasti - to u ovoj kombinaciji nikako nije dobro. Intuitivni deo ličnosti je u prvom planu. Stalna potreba za produbljivanjem odnosa ovu kombinaciju može da odvede u raj ili pakao. Neosporno da su strasti naglašeno jake, ali i potreba za posedovanjem vremena druge strane. Ako se opuste - idealan su spoj.

RepublikaFoto: pixabay.com

 

Škorpija - Strelac

Iskrenost, spontanost i direktnost jednog Strelca neverovatno je prijemčiv za Škorpiju. Ovo je dobar poslovni, prijateljski i emotivni spoj. Strelac je znak koji sam ograniči potrebu za slobodom. Ako Škorpija to shvati i sačeka da se taj momenat desi, a da ne pokreće ljubomoru - ovo je jedan od idealnijih spojeva. Zbog vesele prirode, Strelac ume da se ponaša kao slon u staklarskoj radnji, a Škorpiju to ume da zabavi. Oba znaka su strastvena, pa je seksualni deo uvek ludo dobar.

Škorpija - Jarac

Jedna od boljih kombinacija astroloških znakova koja oboma prija. Senzualna Škorpija ume da opusti i pokrene naizgled hladnog Jarca. Ono što fali Škorpiji jeste stabilnost koju Jarac ima, pa su idealan spoj i van kreveta. Strastveno je Jarac spreman da isprati i udovolji Škorpiji, pa je to veliko uzbuđenje za oboje. Eventualne ljubomorne ispade Škorpije Jarac ume jako dobro da odbije racionalnim stavom. Odlična su i prijateljska i poslovna kombinacija.

Škorpija - Vodolija

I Škorpija i Vodolija su vrlo impulsivni znaci, tako da ovo nije baš dobar spoj. Jednostavno ne postoji trajnost odnosa ove astrološke kombinacije - emotivno, prijateljski ili poslovno. Velika eksplozivnost u trenucima nezadovoljstva je prisutna kod oba znaka. Vodolija ume da probudi ono najgore u Škorpiji - destruktivnu prirodu. Ovo može da bude sado-mazo odnos koji nikome ne bi prijao. Ako postoji posrednik, ovo je kombinacija koja bi poslovno mogla da traje. Ali kratko i uz kontrolu.

 

Škorpija - Ribe

Veliki uspeh ove astrološke kombinacije leži u vrlo sličnom senzibilitetu. Umeju jedno u drugom da bude ono najbolje. Riba maštu, a Škorpija strasti. Dopunjuju se u stvarima koje im "fale". Potpuno razumevanje bez mnogo potpitanja je prednost koju nijedan od ova dva znaka ne želi da izgubi jer se retko dešava. Bar ovim intenzitetom. Oboje umeju prijatno da iznenade. Odličan su prijateljski, poslovni i emotivni spoj. Spremni su za žrtvu, što je velika prednost koju oboje cene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading