VEŽITE SE, POLEĆEMO: Prvi put nakon 2018. godine na nebu se dešava pojava koja će SVE PROMENITI!

Autor:

Lifestyle

27.06.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od danas, 28. juna Mars će boraviti u Ovnu sve do 6. januara 2021.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Očekuje nas i njegova retrogradna faza od 09.09. do 14.11. ove godine.

Na svom putovanju kroz znak Ovna ući će u izazovne aspekte s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u znaku Jarca pa tih dana posebno treba biti na oprezu.

Pred nama je nešto više od šest meseci unutar kojih će se Mars kretati prvim znakom Zodijaka.

Tokom boravka Marsa u Ovnu, svi ćemo na neki način imati dobrobiti od ove energije budući da je Ovan prirodno sedište ove borbene planete. U nečemu krećemo ispočetka, idemo prema napred.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovan

Nakon svih retrogradnih planeta koji nas prisiljavaju da pogledamo u ono što ne funkcioniše, ovaj Mars nam omogućava delovanje u smeru boljitka, promene i napretka.

On je borben, daje nam energiju, motivaciju da se zauzmemo za sebe, kažemo odlučno "ne" svemu što ide protiv nas.

Sve postaje užurbanije, spontanije, direktnije, nema više dilema i zastajkivanja, grabi se ka napred po svaku cenu.

 

 

Treba nam pobeda, idemo prema uspehu, ne trpimo više loše uslove.

Preuzimamo inicijativu. Idemo u nove osvajačke pohode i ljubavne i poslovne.

Nestrpljivost, agresivnost i manjak kontrole je nešto s čim moramo naučiti rukovati. Bacamo se u iskustvo, a da prethodno ne razmislimo je li to dobro za nas ili nije. Kao da više ne želimo gubiti vreme ili imamo osećaj da nema vremena.

Sad ili nikad, moto je ovog energičnog Marsa.

Sport i sportske aktivnosti, ali i sportske povrede postaju važniji i češći.

Osnažuju su hrabrost, odlučnost i takmičarski duh, ali nedostaje saradnja.

Ja znam kako i šta treba – izjava je koju biste često mogli čuti narednih meseci, što ponekad može stvoriti utisak bezobzirnosti ili neuvažavanja potreba/mišljenja druge strane. S ovim Marsom teže pristajemo na kompromise.

Sve vesti iz rubrike horoskop pročitajte ovde.

Osobe u uniformi, brza vožnja, seks za jednu noć, problemi s glavom, očima i zubima, oružje i oštri predmeti, vatra, eksplozivne reakcije, upalni procesi i visoke temperature – češće su teme ovog uticaja.

Očekuje nas i njegova retrogradna faza koja se poslednji put desila od kraja 6. meseca do kraja 8. meseca 2018. dok je Mars boravio u Vodoliji. Ovaj put će krenuti unazad 09.09., a iz retrogradne faze će izaći 14.11. ove godine. Pripremite se na usporenije delovanje ili nemogućnost delovanja u smeru kojim ćete krenuti.

Šta će dominirati?

Mars kvadrat Jupiter (03.-05.08.; 17.-21.10) – lakomislenost, problemi sa zakonom, finansijske poteškoće, rizik nije isplativ, kockanje sa sudbinom.

Mars kvadrat Saturn (23.-29.08.; 27.09.-02.10.) – problemi s autoritetima i starijim osobama, pasivno agresivno ponašanje, svađe i raskidi, strahovi, problemi s ostvarenjem ciljeva. Mars kvadrat Pluton (13.-17.8.; 07.-12.10.; 21.-24.12.) – nasilje, svađe, kriminal, kraj, opsesivnost, ljubomora i zavist, zavisnički obrasci ponašanja, borba za moć, štetna kontrola.

Na svom putovanju kroz znak Ovna ući će u izazovne aspekte s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u znaku Jarca pa tih dana posebno budite na oprezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading