Retrogradni Neptun otkriće pravu istinu o vašem životu

Autor:

Lifestyle

26.06.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutak kojeg su se svi plašili stigao je. Oni koji prate dešavanja na nebu sa zebnjom su očekivali momenat kada će u jednom trenutku 6 planeta imati retrogradan hod. Merkuru, Veneri, Jupiteru, Saturnu i Plutonu sada se pridružio i retrogradan Neptun u Ribama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Retrogradni Neptun prikazaće stvari onakve kakve zaista jesu

Kada je Neptun u retrogradnom hodu naša realnost je zamagljena, ali intuacija je probuđena. Znači da možemo da osećamo da se nešto događa, ali ne možemo otkrijemo šta nas to tačno opterećuje u ovom trenutku.

Uz retrogradni Neptun bićemo prisiljeni videti stvari koje već duže vreme zanemarujemo u vezama i situacijama, veo će se skinuti i istina, onakva kakva uistinu jeste, izaći će na videlo.

Kada je Neptun retrogradan, oblak koji nas sprečava da jasno vidimo, nestaje, kako bi mogli da vidimo šta se dešava ili da nam donese toliko potrebno uporište u realnosti.  Jednostavno ćemo biti u stanju da vidimo detalje i ponašanje ljudi na koje ranije nismo obraćali pažnju. To će vam stvoriti potpuno nov uvid u odnose sa partnerima i vašim prijateljima.

Sve vesti iz rubrike horoskop pročitajte ovde

Postoji i druga, pozitivna strana, retrogradnog Neptuna.  U ovom periodu svi će osetiti povećanje kreativnosti i nadolaženje inovativnih ideja. Umetnost, emocije i intuicija u ovom trenutku se stapaju u jedno, a naročito je to naglašeno u Ribama, znaku u kojem ova planeta obavlja svoj retrogradan hod.

RepublikaFoto: pixabay.com

Retrogradnost, prva kreće 27. jula, a druga 11. oktobra. Šta to znači, prihvatanjem da pustite sve što vam Neptun isteruje iz života, otvorićete vrata obilja, tako da vam retrogradni Jupiter može pomoći da izgradite nešto još bolje i dugotrajnije. To će posebno biti tačno u septembru, kada ćemo najviše osetiti uticaj retrogradnog hoda "ledene" planete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading