HOROSKOP ZA SUBOTU 6. 6. - Vodolije će se ostvariti na poslovnom planu, Device ulaze u novo ljubavno poglavlje

Autor: Republika

Lifestyle

05.06.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Bikovi, nepovoljni aspekti Venere ukazuju na napetu atmosferu između vas i partnera. Vaš razgovor začas skrene u pravcu rasprave. Iza svega se skriva zapravo to što ste se u poslednje vreme udaljili jedno od drugog i što se pojavila ljubomora.

Lavovi, ovaj period vam donosi daleko povoljniju klimu poslovanja, pa ćete moći da završite rad na krupnom projektu, nakon čega ćete odmah preći na novi. Intuicija vam je pojačana, zato investirajte u prave stvari koje će vam kasnije doneti značajno unapređenje finansijske situacije. Očekuje vas nova saradnja.

Vodolije, tokom ovog perioda imaćete srećan splet okolnosti i podršku jedne osobe na visokoj društvenoj poziciji što se tiče sprovođenja u delo vaše originalne poslovne ideje. Tu može biti reč o kreativnom projektu. To će vam doneti napredak i izvesnu dozu popularnosti.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading