Pomračenje meseca u Strelcu značajno će uticati na naše živote

Autor:

Lifestyle

31.05.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

5. juna na nebu će se desiti važna astronomska pojava koja će svojom energijom značajno uticati na naše živote.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Pomračenje meseca desiće se u trenutku kada ovo nebsko telo gradi dobre aspekte sa Suncem u Strelcu što će doneti težnju ka slobodi i kršenju pravila.

Mnogi će tokom lunarnog pomračenja poželeti da sruše granice i prekrše pravila. Ova ogromna težnja i želja za slobodom može doneti lepa iskustva, ali i negativne situacije sa brojnim posledicama.

Sa druge strane, Strelac je znak snažnih uverenja i dobre komunikacije, pa ćemo imati volju da završimo mnoge stvari koje smo započeli i bićemo odlučni u mnogim poslovnim poduhvatima.

Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna i pomračenje Sunca u Raku 21. juna 2020. donose veliku težnju za slobodom ali i završetak nečega što vam je bilo vredno

Želećemo što više da se upustimo u diskusije i razmene mišljenja, a neki razgovori mogu u potpunosti imati uticaj na nas i promeniti naš pogled na svet.

Iskoristite moćnu energiju Strelca kako biste dovršili mnoge projekte i budite ubeđeni da će se vaše ideje i trud materijalizovati.

Ipak, pomračenje Meseca donosi iscrpljenost na emotivnom planu. Tu nam ponovo može pomoći samouveren i optimističan Strelac koji pomože da pobedimo oscilacije i turbulentna osećanja.

Venera je u ovom periodu u retrogradnoj fazi u znaku Blizanaca. Takođe, Neptun i Mars formiraju kvadrat sa Ribama. Ova teška kosmička aktivnost može učiniti da mnoge stvari izmaknu kontroli. Mars može učiniti da se osećate frustrirano i uznemireno. Budite oprezni koje reči izgovarate i nikako ne donosite impulsivne odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading