Period koji je pred nama biće izuzetno težak za OVA 3 horoskopska znaka

Autor:

Lifestyle

26.05.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Period koji je započeo 25. maja biće vrlo turbulentan za pojedine znakove zodijaka. Rakove, Škorpije i Ribe očekuje puno izazova, borbe i tenzije sa životnim okolnostima koje vam baš neće ići na ruku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ipak, iako okolnosti nekada umeju da budu surove i okrutne, važno je da imate na umu da sve što vam dolazi predstavlja lekciju koju morate da naučite.

Rak

U sred ste vrlo tenzičnog perioda. Vaše misli će početi da divljaju, posebno one najteže. Dok anksioznost može da dođe onda kada se najmanje nadate, jedan od načina da umirite svoja osećanja je da se fokusirate na ono što je objektivnost, a ne na nešto što je hipotetički.

Ipak, znajte da je ovaj period privremen, jer je sve povgezano sa periodom vladavine Blizanaca. Pre ili kasnije, ponovo ćete se osećati kao najbolja verzija sebe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija

Transformaciju niko bolje ne razume od vas. Srećom, to vas čini jednim od najemotivnijih znakova horoskopa. Bez obzira na to koliko su stvari postale intezivne, vaša sposobnost da osetite stvari tako duboko takođe je vaša najveća prednost kada je prevaziđete.

Sada shvatate da je potrebno da izvršite promene kako biste služili najvišem cilju. Za sve je potrebno vreme, bidute strpljivi.

Ribe

U poslednje vreme osećate se jako osetljivo. Sa retrogradnim Suncem i Venerom koje trenutno prolaze kroz vašu emocionalnu četvrtu kuću privučeni ste osećajem ljubavi i komfora. Osećate se da ste u bliskom dodiru sa potrebama vašeg srca. Ako nastavite da uskraćujete sebi ono što vam treba pokušavajući da budete u toku sa ostatkom života proganjaće vas ovo kasnije. Budte iskreni prema sebi i naravno prema drugima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading