Ovo je najnesrećniji znak horoskopa

Autor:

Lifestyle

25.05.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnicima jednog zodijačkog znaka stvari nikako ne polaze za rukom. Čemu god da se posvete nekako im se planovi uvek izjalove, a i retko dobiju priliku da iskažu svoj talenat i znanje koje poseduju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sudeći prema astrolozima i njihovom učenju, najnesrećniji znak zodijaka su Blizanci zbog njihove dvostruke prirode. Upravo zbog te osobine, ljudi nemaju poverenja u njih, i izbegavaju da sa njima gaje bliske odnose.

Međutim, nisu samo Blizanci ti koje život ne mazi. Zvezdočitači ističu i pripadnike Vodolije kao osobe kojima život ne teče onako kako su zamišljali, naročito zbog njihove tvrdoglavosti, koja im otežava da postignu značajan uspeh na poslovnom ili ljubavnom planu.

Pored ova dva znaka postoji i svojevrsna lista nesrećnih znakova u zodijaku koja rangira znakove po tome koliko im je otežano postizanje uspeha u životu. U tu listu nakon Blizanaca i Vodolija dalje slede:

- Jarac

- Vaga

- Strelac

- Rak

- Ribe

- Ovan

- Bik

- Lav

- Škorpija

- Devica

Ovo nikako ne znači da bi ste se trebalo obeshrabriti zbog toga što vašem zodijačkom znaku fali sreće. Radom i ispravljanjem mana koje poseduje svaki znak, kao i savladavanjem izazova koje život postavlja ispred vas, možete obrnuti situaciju i na sebe privući dobru karmu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading