Pogledajte u nebo i obratite pažnju na važnu astronomsku pojavu koja će značajno uticati na OVA 4 znaka

Autor:

Lifestyle

24.05.2020

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi mesec u sazvežšu Blizanaca uticaće na našu maštu i pravljene planova. Sada je pravo vreme da se definišu planovi za budućnost i udari temelj novom poglavlju u životu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Venera, Merkur i Neptun biće aktivni u ovom periodu, pokrećući razne energije koje nas mogu zbuniti i odvratiti sa pravog puta. Zato bi trebalo da odluke donosite smireno i racionalno. Svaka naglost može vam se samo obiti o glavu.

Blizanci

Ovo je vaše vreme, dragi Blizanci. Pripazite, delujte pametno i bićete sila s kojom treba računati. Pokušajte da uskladite svoje unutrašnje ja i okolinu. Zavirite u sebe jer vi posedujete sve što vam je potrebno, a nebeske sile su uz vas. Ne bojte se da sanjate nešto veliko.

Strelac

Došlo je vreme da radite na svojoj intimnosti i pitanjima odnosa. Dajte ljubav i dobićete ljubav. Ovaj mladi Mesec u Blizancima donosi vam jasnoću. Bolje ćete videti ko ste i kako vas ljudi oko vas vide. Razmislite o svojim prošlim i sadašnjim vezama i postaćete mudriji.

Devica 

Ljubazna ste i razumna osoba, ali ponekad to može uzeti ono najbolje od vas. Ovaj mladi Mesec u Blizancima podseća vas da se prvo pobrinete za svoje potrebe. Ne kompromitujte svoje snove. Ako se osećate kao da u vašem životu postoji neko ko vam ne dopušta da idete napred, morate stvoriti granice i udaljiti se od te osobe, čak i ako je to privremeno.

Riba

Osetljivi ste i vrlo intuitivni. Okolina utiče na vaše raspoloženje, pa čak i na dobrobit. Budući da su vremena teža nego inače, možda ćete se osećati malo preplavljeno sa svim. Zbog uticaja mladog Meseca u Blizancima, potrebno je da osigurate sebi svoj mentalni prostor i tako ćete pronaći mir. Ne zaboravite da iskoristite inspiraciju društvenog aspekta koju donose Blizanci i komunicirajte. Iz tame mladog Mjeseca u Blizancima izroniće svetlija budućnost.

Crni mlad mesec u Blizancima trajaće do 29. maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading