Merkur ulazi u znak Raka: Poplava emocija obeležiće ovaj period

Autor: Republika

Lifestyle

25.05.2020

01:49

Merkur, planeta komunikacije će 29. maja preći u sazvežđe Raka. Ovaj položaj će najviše uticati na emocije i partnerske odnose. Očekuju vas burni razgovori sa partnerom koji će biti preplavljeni emocijama.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Znak Raka odnosi se i na poršlost. Ako imate neka dugovanja, pod Merkurom u Raku bi mogla da vas stignu. Bez obzira da li su ta dugovanja u novcu ili u vidu neke uslogue, svakako možete da očekujete da će u ovom periodu od vas biti zatraženo da nešto vratite.

Tajne koje ste krili od svog partnera bi u ovom periodu mogle biti otkrivene. Zato je neophodno da tokom retro Merkura sa svojim partnerima razogovarate otvoreno i iskreno.

Da ne bi emocije preplavile osećanja i izazvale burne događaje, u ovom periodu bi trebalo da budete empatični i pomažete drugima. Obratite pažnju na članove vaše porodice, bliske ljude i razumite njihove potrebe.

Merkur će 13. juna krenuti retro u ovom znaku, te naredne dve nedelje bi trebalo da obavimo sve administrativne poslove, kao i da finišaramo dogovore da ne bi posle imali problema jer će ovaj aspekt izazvati zastoj na svim poljima.

 

Komentari (0)

Loading