Ovo su najveći preljubnici horoskopa: Nikada im nećete biti dovoljni, uvek će tražiti nešto pored vas

Autor:

Lifestyle

22.04.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznavaoci astrologije tvrde da se prema horoskopu može predvideti koji znakovi su skloni napraviti preljubu. Oni koji su skloni varanju svog partnera to čine iz najrazličitijih razloga, iz dosade ili iz čiste avanture i zabave.

RepublikaFoto: Photo by Mia Harvey on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ovan

Strastven je u ljubljenju i to radi kada god ima priliku, ali isto trako ove osobe ne odbijaju priliku za avantaru i "švrljanje" sa strane. Nebitno da li se tu radi o šefu, mlađem kolegi sa posla, domaru u zgradi ili uniformisanom licu. Plamen strasti kada se raspali kod Ovna, jednostavno ne može da se ugasi dok ne ostvari svoje zadovoljstvo.

Bik 

Osoba koja vas pokušava zavesti mora biti istovremeno jako uporna i jako nežna jer vi spadate među najtvrdoglavije osobe na svetu. Ali, ono što Bika najviše iritira jesu servilne osobe koje pužu oko vas zbog čega im brzo u vezi postane dosadno i izvor zadovoljstva traže u nekoj drugoj osobi.

Blizanci

Kao što nijedno jelo nije dovoljno ukusno bez začina, tako i vaš život nije zanimljiv bez adrenalina koji izaziva preljuba. Baš kao što vam vaš horoskopski znak pokazuje, vi ste dvolična osoba. Spremni istovremeno glumiti vernog partnera koji voli samo jednu osobu i osobu koja je davno prestala da broji svoje afere.

RepublikaFoto: pixabay.com
Blizanci u vezi naročito vole da igraju igrice

Riba

U samoj suštini ste vi jedna odana duša, ali istovremeno i tajni grešnik. Vi ste osoba koja svoju decu ili porodičnog psa obožavate do kostiju, ali svog partnera ne možete očima smisliti, kada je romantika u pitanju. Ljubav je presušila i vi se neminovno bacate u traženje zadovoljstva istrasti kod druge osobe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading