Fiksni znaci u horoskopu su na "svoju ruku", ali ih krasi jedna značajna vrlina

Autor:

Lifestyle

20.04.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U astrologiji, horoskopski znakovi po kvalitetu se dele na fiksne, kardinalne i promenljive.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Fiksni znakovi su Bik, Lav, Škorpija i Vodolija. Njohova glavna karakteristika je da su vrlo odani te se uvek možete osloniti na njih.

Pored odansoti, fiksni znakove odlikuje i tvrdoglavost, loša osobina koja ih sprečava da menjaju svoje što im otežava prilagođavanje u različitim situacijama.

Bik

Bik se polako ljuti, ali ako ih naljutite, bolje da niste u njihovoj blizini. Bik je strpljiv, ljubazan, senzualan i odan. Njihove marljive, umetničke vibracije nadoknađuju njihovu tvrdoglavost. Ukoliko želite da se sukobite sa Bikom, najbolji savet je da to izbegnete.

Lav

Voli započeti dramu kad mu je dosadno, ali to je uglavnom samo eksperiment da vidi kakav će biti rezultat. On želi biti impresivan i kreativan i zadržati taj odnos s drugima, ali imaju velikodušna, odana srca, iako često voli biti u centru pažnje.

Škorpija

Njihov intenzitet prikrivanja i intuicija ne mogu se uporediti sa bilo kojim drugim znakom. Strastvene Škorpije rešavaju probleme i toliko imaju volje da se uvek pobrinu da ispune ciljeve koje su zacrtali.

Vodolija

Vodolija koristi svoju inteligenciju kako bi razvila svoja uverenja i podelila ih sa svetom. Nakon što stvore neke svoje ideale, one će ih smatrati univerzalnom istinom koju moraju širiti. Jako su zabrinute i koncentrisane na rešavanje svetskih proble, no i pored te njihove "lutajuće" crte, veoma cene bliskost i spremne su da se žrtvuju za drage ljude.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading