HOROSKOP ZA UTORAK 14. 4 - Rakovi prave nepromišljenje poslovne poteze, Škorpije na pragu nove veze

Autor:

Lifestyle

13.04.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Foto: Ilustracija

Rakovi koji se odluče za započinjanje novog posla, u ovom trenutku, neće napraviti dobru odluku. Potrebno je da najpre u potpunosti raščiste stvari na svom prethodnom radnom mestu, pa tek onda da se upuštate u nove poduhvate.

Škorpijama u ljubavi dobro ide. Osoba koju ste upoznali preko društvenih mreža gaji izvesne simpatije prema vama te je moguće da od toga ispadne jedna lepa priča.

Vage treba da pripaze na svoje telo, naročito na položaje u kojem sede ili leže jer je moguće da se pojavi bol u leđima.

Vaš kompletan dnevni horoskop možete pročitati ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading