Ko bi rekao? Ovo su tri najveće dobrice na astro nebu - Rakovi, vi to niste!

Autor:

Lifestyle

12.04.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rakovi, zbog važih snažnih emocija i empatije prema svakom mravu koji prođe pored vaših nogu, verovatno ste pomislili da ste na ovom spisku! Nažalost, moraćemo da vas razočaramo, vi ne spadate u dobrice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Oni su najveće dobrice horoskopa. Njihova moć je što su uvek ljubazni, spremni da pomognu i ako treba "skoče u vatru" za ljude koje vole, zbog čega su omiljeni gde god da se pojave.

Ribe

Ovaj horoskopski znak krasi saosećajnost i naširoko su poznati po tome da dobro slušaju. Čim im se pdribližite osetićete njihovu pozitivnu energiju i empatiju. Ribe svi cene jer nisu nimalo sebični.

Devica

Nijedan horoskopski znak nije spremniji da pomogne drugima više od Device. To je njihova lepota duše zbog koje je svi vole. Spremna je čak i svoju dobrobit da stavi na kocku samo da drugima bude dobro.

Nijedan put im nije predugačak, niti jedan napor preveliki. Ljudi iz njihovog okruženja znaju da se uvek mogu osloniti na Devicu. Zbog toga ih svi vole i poštuju.

Vaga

Vagama u trenu polazi za rukom da oraspoloži drage ljude, pa čak i najveće pesimiste. U njihovom društvu se svako oseća dobro. Vaga nikome ne može da odbije želju, ali zna da razlikuje dobro i loše, te neće dozvoliti da drugi iskorišćavaju njenu dobrotu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading