HOROSKOP ZA 11. 10. - Škorpije zabrinute s razlogom, Strelčevi na ispitu

Autor:

Lifestyle

10.10.2017

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Škorpije u problemima do guše

Škorpije ovog puta brinete s razlogom. Znate onu staru "ko drugome jamu kopa, sam u nju upada". Ako je znate, zašto ste dozvolili da vam drugi kroje sudbinu i utiču loše na vaše poslovne planove. Dosta je bilo nesuglasica, vreme je da se izvinite svima kojima ste naneli štetu i pomerite se sa mrtve tačke.  

Strelčevi ne radi se ni o kakvom ispitu na fakultetu, već o ispitu pred kojim vas je stavio partner. Voljene osobe više ne tolerišu vaše gluposti, zato se saberite i shvatite da je porodica i voljena osoba najvažnija stvar na svetu.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading