HOROSKOP ZA SUBOTU 28. 3. - Težak poslovni period za većinu znakova, Lavovi u turbulentnom ljubavnom periodu!

Autor:

Lifestyle

28.03.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Konjunkcija Jupitera i Plutona i Saturna i Marsa negativno će se odraziti na poslovne aspekte većine znakova Zodijaka. Strelčevi će uz pomoć svoje intuicije uspeti da improvizuju rešenja za svoje probleme, dok će Vodolije morati maksimalno da se prilagode novonastalim okolnostima.

Lavove koji su u vezi očekuje turbulentan period, kada može oživeti neki stari problem između njih i partnera. Ribe se mogu naći u iskušenju da se sada upuste u tajnu vezu s osobom koja nije slobodna.

Ovnove danas muče bolovi u vratu, Rakove i Device nervoza.

Ovde možete pročitati Vaš kompletan dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading