Veliki nedeljni horoskop! Nimalo lak period za 12 znakova zodijaka

Autor:

Lifestyle

10.03.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremili smo vam nedeljni horoskop za period od 9. marta do 15. marta, pa pročitajte i saznajte šta vas čeka tokom ovog perioda.

RepublikaFoto: pixabay.com
Energija na polju karijera vam je veoma naglašena, ali mislite malo i na sebe

OVAN

Značajan period

Ovih dana ce se dogadati nešto veoma važno na poslovnom planu. Sve što ste planirali poslednjih mesec dana ili radili na tome, sada će dobiti neki svoj epilog i vi biste zaista trebali da budete zadovoljni sa svim što ste postigli. Ovo su ključni dani za poslovne pregovore, kada ćete možda potpisivati nove ugovore ili dogovarati nove poslovne ponude. Ali neće biti sve pod kontrolom, kao što ste vi navikli, već na pocetku nedelje možete imati nekakav nesporazum sa osobom od autoriteta, zbog nekakvog nerazumevanja ili nesporazuma. To neće biti ništa strašno, niti ce uticati na vašu karijeru, ali vas može izbaciti iz takta. Najbolje bi bilo da sve dobro proverite i nipošto ne nasedate na provokacije. Ovo je odlican period i za započinjanje novog posla.

Nemojte gubiti vreme na premišljanja i na dugorocnu analizu. Sve vam je već jasno i vi dobro procenjujete kako stvari stoje. Ono što će biti dosta neobično za vas tokom ove nedelje je to što ćete biti veoma strpljiv. Dobićete naklonost i poverenje drugih, što će vam olakšati neke situacije. Mnogi Ovnovi će dobiti povišicu ili neki vid kratkorocne nagrade, a neki ce zapoceti drugaciji vid poslovanja. Imaćete podršku nekih ljudi koji vam znace u poslu i verovatno će se zauzeti da sarađuju sa vama. Neki Ovnovi bi krajem nedelje mogli da odu na neko kraće putovanje, koje ce im prijati posle dužeg vremena bavljenja karijerom i poslom. Ako i ne otputujete provedite vreme sa dagim osobama u prirodi. 

Ovnovi koji su u braku ili vezi su trenuto stub ili autoritet u porodici. Na neki naćin vaša spretnost i dovitljivost će biti od koristi ljudima u vašoj okolini, partneru ili porodici. Partner se može osetiti inferiorno u odnosu na vas, ali vama nije namera da se ističete, već da založite i žrtvujete da bi drugima bilo bolje. Jedino se od vas traži da se se preispitate iz kojih pobuda to radite. Iskrenost, moral i duhovne vrednosti su ono ka čemu treba da težite, i zbog čega ćete biti nagrađeni. Svesni ste da niko ne može da vam uzvrati pažnje i ljubav koliko vi možete da pružite.

Slobodne Ovnove bi mogao da iznenadi neki iznenadan susret ili poziv, koji će vas podsetiti koliko zapravo vredite i da postoje osobe kojima je do vas itekako stalo. Privući će vas osoba na koju nećete odmah moći da se oslonite i koja vam neće na samom početku pružiti oslonac i podršku. Vi ste spremni da se otvorite, ali je možda to za ovu osobu prerano.

Ovnovi mogu imati problema sa bubregom, depresijom ili kostima. Fizička aktivnost vam je neophodna. Možete imati problema sa koordinacijom tela. Promenite navike.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pokušajte da vidite šta je to što vam životne okolnosti nameću i zašto

BIK

Očekujte neočekivano

Bikovi će u ovoj nedelji morati da donesu neku važnu odluku, a na kom polju, zavisi od vašeg ličnog horoskopa. Jedno je sigurno, neće vam biti lako, menjaćete mišljenje i stav iz minuta u minut i verovatno do samog kraja nećete biti sigurni šta da činite. Ovo su za vas teške odluke, a od same pomisli da nešto drastično menjate diže vam se kosa na glavi. Svesni ste da više nema odlaganja i da morate da idete napred, a to možete samo ako budete radili na sebi i bili iskreni. I prema sebi i prema drugima. Na pravom ste putu, učite, a i vi dajete primer drugima. Energija se razvija u dobrom pravcu i to je ono što će vam na neki način biti oslonac. Odlična je pozicija za sve poslove koji imaju veze sa inostranstvom, kreativnim poslom ili poslovima koji imaju dodirnih tačaka sa tehnologijom. Ovih dana možete neku staru ideju prezentovati na novi način, što bi moglo naići na odobrenje i oduševljenje nadređenih. Nemojte se plašiti nikakvih promena, one su u ovom periodu zaista dobrodošle. Inteligencija i stanje svesti su vam veoma naglašeni i sve će za vas biti jedna dobra prezentacija na svim poljima. Harizmatični ste, dopadljivi ljudima i ostavljate dobar utisak na druge, uz to ste veoma snalažljivi i dovitljivi, pa nemate zbog čega da se brinete u ovom periodu. Zvezde su vam naklonjene, a na vama je da krčite put ka uspehu i sreći.

Ove nedelje možete biti skloni hedonizmu, pa će mnogi uživati u društvu, hrani, piću, seksu, spa-centrima, a neki na zanimljivim putovanjima. Novca će biti možda i više nego obično, ali će se i više trošiti.

Bikove koji su u vezi ili braku i dalje muče neke tajne, moralne dileme, nedostatak vere u ljubav, komplikovane ljubavne priče koje su možda na neki način udaljene... Možda je vreme da sa malo volje povratite veru u ljubav. Možda ste bili u nekoj zabludi i želeli nemoguće, ali sada vam je jasno da su sve opcije otvorene. Ovo sve može biti veoma stresno za Bikove, naročito za one koji su već duže vreme u nestabilnom braku ili vezi, ali ste svesni da se ništa ne događa bez suštinskog razloga. Potrebne su vam velike promene, novi uvidi i, što je najvažnije, potrebno je da shvatite šta je to što zaista želite od partnerstva. Slobodni Bikovi će tokom marta takođe imati neku krupnu promenu na ljubavnom planu. Privlačićete pažnju suprotnog pola i menjati prioritete na ljubavnom planu. Komuniciraćete na drugačiji način, imaćete želju da neke osobe upoznate bliže i dublje, bićete skloni flertu i teško da ćete ostati slobodni do kraja marta.

Bikovi mogu imati problema sa kostima, kolenima i butinama. Možete imati problema zbog prevelikog unosa hrane i pića ili preterane fizičke aktivnosti. Budite umereni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovo je nova etapa u vašem životu, idete uzlaznom putanjom

BLIZANCI

Najava novog početka

Ovo je veoma značajan period za sve Blizance i, u zavisnosti od toga šta budete uradili tokom ovog meseca, ostvarenje vas očekuje do kraja godine. Zato dobro promislite kako ćete postupati na svim poljima. Ulazite u potpuno novu životnu etapu, budite veoma odgovorni, iskoristite sve mogućnosti koje vam se budu otvarale i dobro ih procenite. Ovo je poslednji period koji vas priprema za sve ono što će vam se događati naredne tri godine. Možda ćete imati potrebu da se osamite i napunite baterije za novi početak. Nemojte to da vas brine i plaši jer vi inače niste znak koji je sklon povlačenju i osami jer vam je to verovatno potrebno da biste prihvatili suštinske promene. Bićete izdržljivi, ponosni, ali nikako ekscentrični i nadobudni. Transformacija se pojačava i vi to verovatno već osećate. Moguće je da ste osetljiviji i da neke sitnice mogu lako da vas povrede ili poremete, ali to je samo test za nove temelje koje ćete uskoro postaviti.

Neki kontakti koje ćete uspostaviti ovih dana doneće vam sjajne mogućnosti i možda neke nove poslove sa inostranstvom. Otkrićete neke nove mogućnosti i ući na velika vrata kada je posao u pitanju. Neke stvari koje ste doskoro samo sanjali odjednom će početi da se ostvaruju i realizuju. Bićete sigurni, samouvereni i sa puno samopouzdanja ući ćete u novo vreme. Neke Blizance krajem nedelje očekuje prijatno kraće putovanje.

Blizanci koji su u braku ili vezi moraju da reše emotivne krize koje ih već neko vreme muče. Vaš partner mora da razume koliko je vama stalo do nekih stvari i to će morati da prihvati i poštuje. Ako ste pak u veoma lošem odnosu ili u tajnoj paralelnoj vezi, ovo je vreme kada neke stvari morate da rešite. Imaćete potrebu da se ipak posvetite samo jednoj osobi i pružite više topline i ljubavi. Katarza kroz koju prolazite vas je prilično transformisala i vi sada imate nove prioritete, empatični ste i drugačije stvari stavljate u prvi plan. Što se tiče slobodnih Blizanaca, i kod njih se događaju velike promene na emotivnom planu i pristupu ljubavnim vezama. Mnogi će upoznati potencijalnog partnera na neki neobičan način, možda na putovanju ili je to možda na neki način neobičan partner. Ovo proleće će vam definitivno dati priliku da budete sa nekim ko je na istoj talasnoj dužini kao i vi i ko će vas nečemu naučiti. 

Menjate se i vaše telo to oseća. Neki vid čišćenja organizma bi vam prijao. Moguće su infekcije ili problemi sa organima za varenje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Budite sada inspiracija drugima

RAK

Nagrada za trud

Već sam početak nedelje obiluje velikim kosmičkim dešavanjima. Istoga dana imaćemo pun mesec u Devici i nekoliko važnih konjukcija koje će biti u dobrom aspektu prema vašem znaku. Ovo bi moglo da vam donese osećaj da ste napokon ubrali voćku koju ste toliko dugo želeli ili čak da vam je u krilo pala sasvim neočekivana nagrada, kao iz vedra neba. Nije to baš tako iako vam možda tako izgleda. Sve je to ipak rezultat vašeg zalaganja i angažovanja. Kosmos je samo isporučio ono što vam pripada. A on je umešao sve kako biste došli do cilja. I prijatelje i institucije, domaće i strance, višegodišnje partnere i sasvim slučajne prolaznike, visokoobrazovane i one priproste jer sada svi rade u harmoniji, bar kada je vaše sazvežđe u pitanju. Ovo će svakako imati jak uticaj na vašu dalju karijeru iako ćete možda prolaziti kroz kraći period prilagođavanja. Još jedna dobra vest je ta da Merkur više nije retrogradan, pa do kraja nedelje možemo očekivati stabilizaciju i lagano vraćanje u normalne tokove života. Poželjno je da se posvetite obrazovanju, rašavanju pravnih pitanja, pojašnjavanju partnerskih odnosa kako bi oni bili u skladu s onim što vam je potrebno. Takođe, svaku priliku za putovanja sada treba iskoristiti jer izmeštanje sada omogućava da lakše prihvatamo i naučimo nove kulturne koncepte. Dobro vreme za studente i saradnju sa inostranstvom.

Previše emotivnih dešavanja je u vama, pa je moguće da ćete poželeti pauzu jer niste navikli da se toliko stvari dešava istovremeno. Neki događaj je poslužio kao okidač, a o čemu se konkretno radi, zavisi od ličnog horoskopa, ali verujemo da ćete prepoznati sami. Ovo je nešto lakši period Rakovima koji nisu u vezi ili braku jer lakše mogu da se ubace u roler-koster emocija i od života bez griže savesti uzmu sve što im prija. Nekima će upravo prijateljstvo biti ljubavni poligon. Emocije će biti snažne, mada i često promenljive. Rakovi koji su u vezi, braku ili partnerstvu imaju dosta iskušenja kada je ljubav u pitanju. Želja za slobodom se pojačava, a varnice mogu doći iz kruga prijatelja ili šireg kolektiva.

Ulazite u period dobrog zdravlja i vitalnosti. Dobro je vreme da otpočnete dijetu ili rad s ličnim trenerom. Slabe tačke su kičma i bubrezi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Transformacija je neminovna, pomozite sebi da bi bila što bezbolnija!

LAV

Povišica

Nedelja započinje burno i donosi mnoge promene. Pun mesec u vašem polju novca i sopstvenih resursa svakako će odigrati važnu ulogu kada su finansije u pitanju. Kod većine Lavova ovo će se odraziti kroz povećanje zarade, dok će se kod ostalih ovaj aspekt odraziti kroz fantastične ideje kako da se ovo životno polje popravi ili kroz dublje shvatanje sebe i sopstvenih potencijala. Ako ste među ovom poslednjom kategorijom, imate šanse najviše da dobijete jer je samopouzdanje i rad na talentima najbolje što može da vam se desi. Takođe, Merkur kreće direktnim hodom, ali sve do kraja nedelje će se osećati njegova nestašna priroda, pa je bolje ne latiti se odmah svega što nam se u međuvremenu nagomilalo, već raditi po prioritetima. Ono što je zapravo najvažnije kod vas jeste potencijal za transformaciju vaše ličnosti. Do sada ste verovatno već mogli da osetite o čemu se radi i šta je to što zahteva hitnu transformaciju, ali i ako niste, ona će se svakako dogoditi. Nekome kroz suočavanje sa strahovima, nekome kroz seksualnost, a nekome kroz pitanja investicija. Nemali broj vas će verovatno u ovom periodu početi da razmišlja o dugoročnim kreditima, što stambenim, što poslovnim. Sve ovo je rezultat toga što želite da spavate mirnije i imate jači osećaj sigurnosti. Ovo je idealan period da promenite neke navike i pristup poslu. Pokušajte da se ne iscrpljujete preko sopstvenih granica izdržljivosti.

Težak period preispitivanja sistema vrednosti i uznemirenosti je uzeo danak kada je ljubavni život u pitanju. Preopterećeni ste "važnijim" stvarima, pa ne ostavljate mnogo mesta za ove suptilne emocije. Savet je da spustite gard i srušite zidine koje ste postavili oko sebe. Sposobnost da budemo ranjivi je prvi uslov hrabrosti, a ona svakako vodi u transformaciju. Vi ste ti koji odlučuju hoće li noći provoditi u strastima ili strahovima. Libido zahteva da mu se posvetite, pa preporučujemo masaže, kupke i mnogo seksa. Lavovi koji su u vezi ili braku bi mogli da dođu u iskušenje, naročito ako je osoba o kojoj tajno razmišljaju sa posla. Lavovi koji su slobodni pucaju od magnetizma, a privući će vas neobične osobe sa posla ili iz kruga prijatelja. Sve će se odvijati nepredvidivo i burno.

Zdravlje je vrlo važna tema za vas u ovom periodu, pa se preporučuje da se oslobodite nekih toksičnih navika, da počnete sa zdravijom ishranom, kao i da krenete na neku fizičku aktivnost. Hroničnim bolesnicima je ovo naročito naglašeno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sportske aktivnosti će vam mnogo značiti

DEVICA

Novo lice stvarnosti

Da, vi zaista važite za racionalan i veoma intelektualan znak, ali to će u ovom periodu biti na nekoj vrsti testa. Neki astrolozi smatraju da vam se povećava suština jer sada imate priliku da se obogatite i onim osobinama koje nisu tipične za vas. Verovatno ste u prethodnom periodu osetili ovo "proširenje", ali ponedeljak će biti dan kada ove stvari više ne možete da ne priznate sebi. Naime, pun mesec se odigrava baš u vašem znaku i to uvek donese preteranu osetljivost. Da stvar bude zanimljivija, ovo će se događati dok na nebu vaš vladar Merkur stoji. Već smo govorili da su dani kada Merkur stoji gori od onih kada je retrogradan, ali i da sve ima i dobru stranu. Intuicija vam je probila sva očekivanja. Misli su možda konfuzne, ali možete osetiti neke stvari prvi put. Imate veliku podršku sporih planeta koje će vam, osim optimizma, pomoći i da proširite svest i krenete u realizaciju nekih ambicija. Kreativnost je sada vaše najjače oružje. Saosećanje je jako i društvena odgovornost više ne dolazi iz razuma, već iz emocije, što je nivo više kada ste vi u pitanju. Otvaraju vam se vrata mogućnosti da shvatite nove koncepte života koji su više u skladu sa vremenom Vodolije, u koje ćemo ove godine kao društvo svi ući. Svaku priliku da putujete ili da se edukujete morate prihvatiti bez razmišljanja jer će uspeh biti višestruk.

Svašta ćete u ovom periodu preturiti preko glave, pa i velike ljubavne bajke i drame. Vi ste izuzetno osetljivi i skloni idealizaciji partnera. Zov romanse i spremnost da se upustite u novu ljubavnu avanturu može vas gurnuti u vatru mnogo brže nego što ste se nadali. Ovde su, osim idealizacije partnera, mogući i nagli obrti, ekstremno jake emocije, a onda brzo hlađenje. Suviše se toga akumuliralo svih ovih godina u vama i kao da sada sve hoće da izađe. Ako ste u vezi ili braku, dobro je vreme za planiranje porodice, a ako već imate decu, ona će sada briljirati. Slobodne Device imaju nekoliko izbora, pa će biti teško odlučiti se jer su emocije prisutne u svim slučajevima.

Moguće je da ćete imati manjih problema sa vidom, pa nije loše proveriti očni pritisak i trudite se da ne zamarate oči previše.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nekada je najbolje srušiti stare mostove da bi izgradili novi

VAGA
Praktične okolnosti vas pokreću

Verovatno su mnoge Vage počele da osećaju neko olakšanje na svim poljima. Osećate se mnogo bolje, sa više snage i samopouzdanja, ali to još uvek nije onaj nivo koji biste želeli. A mislili ste da takvi dani nikada neće doći, bar ne tako brzo i naglo. I dalje se osećate nezadovoljno po pitanju nekih odnosa, ali ste rešili da koračate uzdignute glave i probudite veru i strasti tamo gde su odavno utihnuli. Mnogo vam je jasnije šta želite i jasniji ste u komunikaciji sa drugim ljudima, ali vi za svaki slučaj sve dobro proverite iako je Merkur krenuo napred. Najvažnije je da budete budni i koncentrisani jer vas neke okolnosti mogu odvesti na pogrešnu stranu ili zbog nečije druge nepažnje možete napraviti grešku. Ne radite ništa na silu, nemojte biti povodljivi i slepo slušati druge, reagovati emotivno ili se osećati povređeno. Potrudite se da budete kolegijalni na poslu i da jednako poštujete kolege i partnere. Do kraja meseca će se mnoge stvari promeniti i bilo bi dobro da u svakoj situaciji budete mudri i promišljeni. Krajem nedelje vas očekuju lepi trenuci, kada ćete biti veoma zadovoljni stvarima koje vam se događaju. Nešto ili neko vam može dati jak motiv da idete dalje. Vikend iskoristite na najbolji način, u prijatnom društvu ili sa porodicom. Finansijska situacija može biti mnogo stabilnija u odnosu na prošli mesec.

Zauzete Vage već duže vreme muče neki neraščišćeni porodični odnosi, a naročito su ih potresle neke okolnosti u prethodnom periodu, koje nikako nisu očekivale i koje su ih prilično iznenadile. Zbog svega ste bili jako tužni, usamljeni i osećali ste se odbačeno i tužno. Mnogim Vagama veza je na ispitu i postoji mogućnost da vam se pojavi neka nova osoba, koja će u vama probudite nešto što dugo niste osetili. Neko može probuditi sva vaša čula i otkriti vam nove granice strasti i senzualnosti. Neke Vage će uspeti da obnove staru ljubav, a neke će morati da sruše neke mostove da bi sagradili druge. Slobodne

Vage privlači jedna osoba i za to nemaju racionalno objašnjenje, ali im i ne treba. Neko vas magnetski privlači i što više bežite, sve ste bliži toj osobi. Najbolje bi bilo da pustite da se stvari odvijaju same od sebe jer su to definitivno karmičke veze.
Posvetite pažnju sebi i svom zdravlju! Meditacija, joga ili neki drugi vid duhovne navike bi vam sada najviše prijao. Pijte dosta tečnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Izbegavajte stresne situacije

ŠKORPIJA

Naglašena
sentimentalnost

Škorpije se u ovoj nedelji mogu pohvaliti dobrom poslovnom saradnjom, jakom voljom i uspešnim rezultatima. Veoma ste radoznali i aktivni na ovom polju i svesni ste da se kod vas situacije odvijaju uzlaznom putanjom. Naročito je dobra poslovna energija za sve Škorpije koje se bave privatnim biznisom ili nekretninama. Ono što ćete izuzetno ceniti tokom ove nedelje jeste to da vaši saradnici i kolege poštuju vaš ritam poslovanja i nikako ga ne preskaču. Intuicija vam je veoma naglašena, pa predosećate da će uskoro doći do nekih promena i novih dešavanja. Vaša emotivna strana ličnosti se prilično probudila i to je jedini polaz iz koga želite da idete jer biste se u suprotnom osećali kao da ste u nekoj vrsti kaveza. Stege i nametnuto ponašanje vam nikako neće prijati i, ako budete morali, grčevito ćete se boriti protiv toga. Nerviraće vas što ćete morati neke stvari dodatno da objašnjavate, bilo na poslovnom, bilo na privatnom planu. Na kraju nedelje čeka vas lepa energija, koja može da pokrene vašu maštu i kreativnost. Neke Škorpije će otići na zanimljivo putovanje, neke će provesti vikend sa partnerom, a neke u prijatnom i zabavnom društvu. Sve u svemu, malo zabave i hedonizma nije naodmet. Uživajte!

Škorpije se i dalje nalaze u veoma kvalitetnom periodu kada je ljubav u pitanju. Bilo da se radi o Škorpijama koje su već duže vreme u vezi, a naročito one koje su odskora zaljubljene. Imaćete potrebu da se poverite partneru i kažete sve što mislite. Želećete da podelite sve što vam je na duši, a isto to ćete očekivati od osobe koja je preko puta vas. Očekuje vas lepa energija i romantični trenuci sa partnerom! Kod slobodnih Škorpija može se javiti ljubav na prvi pogled ili iznenadno zaljubljivanje u osobu koju već neko vreme poznajete. Mnogo će vas iznenaditi što vam je baš ta osoba zaokupirala pažnju, ali nećete moći da se oduprete. Nekim Škorpija se može vratiti neka stara ljubav u život. Najbolje je da stvari prihvatite onakve kakve jesu i predate im se jer ništa nema logično objašnjenje.

Veoma ste osetljivi, pa bi bilo dobro da povedete računa o imunitetu. Možete imati problema s respiratornim organima i upalama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovo je ulazak u novo životno poglavlje, za koje trebate dobro da se pripremite

STRELAC

Vetar u leđa

Kao što je rečeno ranije, vi ste osoba puna ideja, ali nije baš pravo vreme da ih izrazite. Sve što vaš partner ili nadređeni želi da zna jeste koliko će trajati posao, koliko će vam trebati resursa da biste ga obavili, kog datum mislite da biste mogli sve da isporučite i koliko će to da košta. Potpuno suprotno od prave prirode Strelca. Ovo je jak period Jarca, zato budite precizni, strpljivi, disciplinovani i praktični, čak i ako se osećate malo ograničavajuće. To ne bi trebalo da vam predstavlja mnogo veliki problem, naročito ako radite na sebi. Krajem ove nedelje ćete možda biti u prilici da nešto ugovarate, potpišete papire ili završite neki pregovor. Ovo je izuzetno dobar period za tako nešto, zato nemojte propuštati prilike jer vas verovatno očekuje ogroman profit. Tokom ove nedelje mogli biste biti u situaciji da zauzmete snažan stav i da zaštitite svoje interese. Položaj planeta traži od vas da zaradite više novca, ali ćete isto tako i povećati troškove. Datum 9. mart je jako važan dan za vas i vašu karijeru, kada vam planete daju snagu i podršku. Planeta komunikacije uzrokovala vam je odlaganja i pometnje još od kada je krenula retrogradno 16. februara, sada se, međutim, sve konačno kreće napred i to vrlo brzo. Jedan od boljih dana u mesecu je 11. mart, kada će vas iznenaditi neke lepe vesti ili dešavanja.
Vaš porodični život je trenutno pomalo haotičan. Sada ste skloni mnogo većim promenama u životu kako biste bili srećniji i zadovoljniji. Ovo neće biti lak zadatak s obzirom na stanje u kojem se trenutno nalazite, ali ako na nečemu dovoljno radite, sve je moguće. Ulažite više u vreme provedeno sa partnerom, komunicirajte i raspravite sve ono što vas je dosad tištilo. Samo tako se možete vratiti na pravi kolosek. Iskoristite ovaj put mudro da se zbližite sa porodicom i ojačate veze među njima. Slobodni Strelčevi se vraćaju sebi i svojim zadovoljstvima i ovo je dobar polaz za njih. Dok ste vi zauzeti sobom, ne primećujete jednu osobu koja u suštini samo vas primećuje. 

Možete imati problema s vratom, štitastom žlezdom ili disajnim organima. Trudite se da potrošenu energiju nadomestite dobrim snom i odmorom.

U vaš život su uplovili novi momenti ili nove osobe. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Ne budite usijane glave, samo ćete vi izgubiti

JARAC

Ako ne znaš, nauči

Veoma jaka nedelja je pred nama, a vi imate šansu da iz nje izađete potpuno oplemenjeni nekim novim uvidima koji menjaju vašu ličnost. Već početak nedelje će vas uhvatiti u svoj plan. Pun mesec u Devici u ponedeljak će vam omogućiti da na jedan sasvim nov način doživite sebe. Nije isključeno da će do ovih uvida doći nakon nekog značajnog razgovora ili ukoliko saznate neku informaciju koja menja stvari. Iako je na nebu puno magle i razum još nije preuzeo kontrolu, vama će biti jasno kuda dalje sa novim saznanjima. Ako ste na putu ili pregovarate sa strancima oko neke saradnje, ovo nudi dobre prilike. Ipak, moraćete nešto i vi sa vaše strane učiniti, a naša je preporuka da se posvetite učenju! Da, upišite neki strani jezik ili počnite da učite programske jezike, to će vam pomoći da uhvatite ritam sa vremenom i pojačaće vam samopouzdanje. Bilo koje sticanje znanja će se sada isplatiti. Radoznalost vam je jaka, pa je uposlite smisleno. Bilo bi pogrešno da ove aspekte koristite na ogovaranja i baratanja poluproverenim informacijama. Budi vam se kreativni potencijal i mladalačka energija, pa će sada mladi biti velika inspiracija i motiv. Ideje koje vam naviru sada treba zapisivati jer će ih biti napretek. Mnoge od njih će vam poslužiti dobro kada se budu stvorili uslovi za realizaciju. Snage imate da pomerite planetu, samo pripazite da nekoga ne oduvate svojom silinom.

Ako se u ovom periodu osećate previše napeto, to je znak da ste zarobili seksualnu energiju i ne dozvoljavate joj da se izrazi. Ne insistirajte na tome ko je u pravu jer ovih dana niko nije. Insistirajte na tome ko može duže, više, slađe... Budite provokativni, ali sa stilom. Ljubavni život zahteva sasvim novi pristup. Morate biti spremni u po noći i po dana jer sada se ljubav pojavljuje iznenada i to u svoj svojoj veličini. Ljubav sada dolazi da vas oslobodi od vas samih, pre svega, ali neće vam se ni pokoriti. Njen prvi uslov se zasniva na slobodi. Što se zauzetih Jarčeva tiče, ako primetite da vas partner guši, bićete skloni prekidima, ukoliko pak imate dovoljno prostora za sebe, eto divnih dana i mnogo strasti.

Preporuka je da budete fizički stalno aktivni jer su jake planete u vašem prvom polju, pa bi svaka pasivnost mogla da se odrazi kroz pojačane glavobolje, vrtoglavice ili povrede usled neusklađenih pokreta. U saobraćaju pojačajte oprez.

RepublikaFoto: pixabay.com
Budite hrabri i pronaći ćete veru u sebe

VODOLIJA

Prestrojavanje

Predstoji vam nedelja koja bi trebalo da napravi razliku u vašoj percepciji realnosti pre nego što se krajem meseca dogode važne promene za vaš znak. Posmatrajte ovo vreme kao period pripreme, poslednje preispitivanje i suočavanje sa najskrivenijim delovima sebe. Svako od nas ima tamnu stranu, svoju senku, s kojom radije ne želi da biva u kontaktu, ali vama je sada dato da se s njom sretnete, da porazgovarate i, pre svega, razumete. Pokušaje da priznate sebi negativne osobine, ali nemojte biti osuđujući, već pokušajte da budete blagi i milostivi. Pomazite svoju nezrelu prirodu. Jednom kada se pomirite sa sobom, naučićete kako da sve svoje delove integrišete tako da svi rade za vas umesto što, kao do sada, sami sebe sabotirate. Ako budete dovoljno hrabri, imate veliki potencijal da doživite transformišuće iskustvo, naročito početkom nedelje. U praktičnom smislu, želećete da vas svi ostave na miru kako biste sami sa sobom raščistili neke stvari. Takođe, ako pripadate Vodolijama koje se bave prekookenskim poslovima, farmacijom, umetnočću ili filmom, ovo je period velikih postignuća i postavljanja temelja za nove poslovne uspehe. Ako planirate pokretanje privatnog biznisa, odradite sve pripreme, ali sačekajte kraj meseca za pravnu regulativu. Idealno je vreme za rešavanje pitanja nekretnina i renoviranje stana.

Vi ste sada svu pažnju usmerili ka duhovnoj strani postojanja, a ljubav je osnovna sila koja pokreće svet. Ona je ta koja će vam u najtamnijim noć ima osvetliti put i doneti spas. Shvatanje koliko smo krhki će vas samo ojačati, ali u smislu da ćete više ceniti život i ljude oko sebe koji se trude da vam pomognu. Oni koji su u vezi, braku ili partnerstvu, mogu očekivati neki iznenadni događaj koji će doprineti ponovnom zbližavanju u vezi. Ako pak nikako ne možete zajedno, poželećete daleko više slobode za sebe, ali to ne znači da ćete biti hladni. Naprotiv, osećaj slobode će vas podmladiti i oplemeniti. Samo izbegavajte donošenje konačnih odluka do kraja meseca. Slobodnim Vodolijama se ljubav može dogoditi pod veoma neuobič ajenim okolnostima i sasvim iznenada.

Početak nedelje može doneti izvesnu dozu straha ili čak panike, ali morate ostati pribrani i shvatiti da je to samo potencijal za promenu. Nesanica bi mogla da vas muči, a meditacija ili šetnja po prirodi da vas izleči. Izbegavajte alkohol i ostale stimulanse.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sinergija je sada vaš ključ do uspeha

RIBE

Majstori konverzacije!

Zvezde vas očigledno vole. Pripadate retkim znacima Zodijaka koji će ovaj period proći s vrlo malo poteškoća koje se tiču smotanosti retrogradnog Merkura, a i tom periodu ste uglavnom više bili svedoci nego akteri. Međutim, kako od danas Merkur počinje da se kreće direktno, narednih par dana mogu doneti nešto jaču konfuziju s obzirom na to da mu treba malo vremena da uhvati pravu brzinu i da se vrati u normalu. Isto je i sa logikom. Pun Mesec u Devici u vašem slučaju može pojačati potrebu da se javno iznesu stavovi, a oni su vrlo često nekakvi strahovi, nejasne zabrinutosti za društvo u celini, ali pre svega za one najbliže. Sektor prijateljstva sada može imati bitan udeo u vašem životu, a vi ćete verovatno biti u prilici da mnogo vremena provodite sa njima. Ovo su oni dani kada razgovori idu sami od sebe, kada se otvarate i kada se drugi otvaraju prema vama, pa ćete često jedni drugima završavati rečenice. Poneka vrlo korisna informacija bi sada mogla promeniti kurs nabolje, pa je važno biti dobar slušalac. Takođe, može vam sinuti da upišete neki sasvim neobičan kurs ili otputujete nekuda nenajavljeno. Potrebno vam je nešto što nije rutina i toplo vam preporučujemo da poslušate ove nagone i ispoštujete sebe. Um će se sada prvenstveno baviti slobodom i ljubavlju, dok rutinski poslovi mogu da dovedu do pobune ili promenljivog raspoloženja.

Iako ste pomalo ustreptali, vaše suštinsko raspoloženje je vrlo sentimentalno, pa čak i poetično. Svaki vaš korak prati želja za ljubavlju i lepotom. Postoji izreka da se lepota nalazi u očima posmatrača, a to bi baš divno moglo da vas opiše u ovom periodu. Mala zvrčka u ovoj bajci može biti jedino vaša sklonost da idealizujete sve oko sebe, pa da se kasnije razočarate kada testovi realnosti pokažu da imate posla sa sasvim običnim ljudima. Ako ste u vezi ili braku, probajte da začinite vezu nekim kraćim putovanjem ili poklonom. Veza će biti bolja ukoliko se potrudite da uradite nešto drugačije i hrabro. Slobodne Ribe imaju divan period za upoznavanje i flert. Pripremite se na pune inbokse, usijane telefone, ali i slučajne bliske susrete. Sada se sve dešava ubrzanije i otvorenije, pa se brže i nađemo u zagrljaju..

U narednom periodu ćete verovatno više brinuti o drugima nego o sebi. Neki tretmani ruku i lica su poželjni. Čuvajte se jedino kolektivne panike, to bi vas moglo usporiti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading