Idealni pokloni za DAN ŽENA: Šta svaki znak potajno želi?

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

07.03.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je suditi po horoskopu, za ženska prava najglasnije su počele da se bore žena Rak i žena Ovan. Pionirke borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost Klara Cetkin i Roza Luksemburg u horoskopu su bile rak i ovan. Reklo bi se da su i u borbi za ženska prava zvezde umešale svoje prste obzirom da je ovan kao prvi znak zodijaka rođeni predvodnik, a rak simbol empatije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

I kao što je u borbi za žensku emancipaciju horoskop savršeno spojio vatru i vodu, tako ovog 08. marta može biti saveznik i u kupovini poklona.

Nije nimalo neobično da  08.mart pada u sezoni riba, jer su ribe najveći idealisti horoskopa, što je u osnovi ideje bore za žensku ravnopravnost. Takođe ovaj vodeni, promenljivi znak je i najveći zanesenjak zodijaka, pa će obožavati ako im skinete zvezde sa neba, te možete nazvati zvezdu po njenom imenu, a ona će to itekako znati da ceni.

Rak porodicu i prijatelje stavlja na prvo mesto, a vreme provedeno sa njima mu je i najvažnije pa mu možete odneti uramljenu porodičnu fotografiju ili korpu za piknik, koju će vrlo često koristiti tokom izleta sa svojim najmilijima.

Škorpija је najintuitivniji znak horoskopa, i ukoliko joj nešto poklonite verovatno će se prvo zapitati šta se krije iza toga. Ali nemojte da vas to pokoleba i da ostavite škorpiju bez osmomartovskog poklona, jer će vam to sigurno zapamtiti. Jak parfem sa orijentalnim notama idealan je poklon za škorpiju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Za razliku od emotivnih vodenih znakova koji sve doživljavaju intenzivno, za vazdušne znake budite praktični. Blizanci su najradoznaliji znak horoskopa. Kao vazdušni znak, pravi su adrenalinski zavisnici, a njihova radoznalost može ih odvesti u poročnost. 

Vaga je najveći esteta i pomodar zodijaka. Tako da dobro pratite šta su poslednje nedelje mode najavile kao naredni modni trend. Niko vam neće biti zahvalan kao vaga što ste u njoj prepoznali istinsku trendseterku.

Sigurno je da Vodolija ne slavi 8. mart. Ne zalećite se da vas uragan ne pogodi kada se pojavite sa cvećem na vratima. Umesto toga, poklonite mu dubinski filozofski razgovor ili barem Kantovu "Kritiku čistog uma".

Za razliku od preosetljivih vodenih znakova i radoznalih vazdušnih znakova, kod zemljanih budite pragmatični. Bik važi za velikog štedišu i obzirom da mu uvek fali novca, koverta sa novčanicama biće idealan poklon za bika.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Devica je najskromniji znak zodijaka, pa će vam biti istinski zahvalna šta god da joj poklonite. Doduše, naći će neku zamerku, ali vam to neće reći dok se prvi put ne posvađate.

Jarčevi su najveći pragmatičari, a žene rođene u ovom znaku vole da budu autoritet. Zato najviše će ih obradovati poklon kojim im iskazujete poštovanje i dajete na značaju. Najbolje bi bilo da to bude kruna, ali i dobar i vredan nakit biće dovoljno ravnopravna zamena.

Kada su vatreni znaci u pitanju, tu se dobro potrudite. Nije zlato sve što sija, ali za 8. mart Lavice ne očekuju ništa manje. I dok kod drugih znakova možete biti kreativni, za Lavicu slobodno potrošite ceo štek koji čuvate za specijalne prilike.

Strelac voli da luta, pa je verovatno, iako je tek mart, popunio pasoš. Ukoliko već ima futrolu za pasoš, odlične cipele za hajking i šešir za svaku plažu na svetu, ne preostaje vam ništa nego da joj uplatite putovanje iz snova!

Ovan ima najsnažniji vizuelni doživljaj stvarnosti, ali voli da poklon ima priču iza sebe. Neko iskustvo koje će pamtiti najbolji je poklon za ovnicu, tako da karte za neki koncertni spekatkl, ali samo ako su u prvom redu, sigurno će ovog marta obradovati Ovna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading