HOROSKOP ZA SUBOTU 7. 3. - Jarčevi započinju sopstveni biznis, Ribe se vraćaju starim ljubavima!

Autor: Republika

Lifestyle

07.03.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Jarčevima je povoljan period na poslovnom planu, pa mogu očekivati dobru zaradu, kao i pokretanje novih poslova i projekata. S druge strane, retrogradni Merkur Devicama može da blokira pregovore i komunikaciju sa saradnicima, tako da dolazi do odlaganja zbog nekih vanrednih uslova. 

Bikovi u ljubavi prolaze kroz skladan period sa partnerom, ali može doći do isprekidanog odnosa zbog vaših ili njegovih putovanja ili potpune usredsređenosti na posao. Blizancima je ljubavni život pod velom tajne, možete doći u iskušenje da uđete u tajnu vezu.

Pad imuniteta muči mnoge znakove, pa se preporučuje zdrava ishrana i odmor.

 

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading