SVE O RIBAMA: Opraštaju, u drugima vide samo najbolje, a u ljubavi su idealan spoj sa OVIM znakovima!

Autor: Republika

Lifestyle

06.03.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Riba je vodeni horoskopski znak koji je povezan s Neptunom, planetom duhovnosti. Imaju sposobnost da se slažu s najrazličitijim ljudima, međutim često završe u odnosima koji nisu dobri za njih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ribe (od 18. februara do 20. marta) imaju tendenciju da daju više nego što primaju. Međutim, kada to i dobiju - ne postiže to uvek pozitivan učinak, piše 24sata.hr.

Ključne osobine Riba

Ličnost mističnih Riba povezana je s njihovim vladarem Neptunom, planetom duhovnosti. Njihova empatija je kosmička, duboko su intuitivni i spremni su da praštaju. Zbog toga mogu da se slažu s najrazličitijim ljudima i mogu pravovremeno da se izbore sa različitim stvarima koje im donosi život. Oni su otporni na promene i prilagodljivi.

Ribe su poznate po tome što su izuzetno nesebične, praštaju i održavaju dobre odnose. S druge strane, lako mogu da uđu u ulogu žrtve, što je najčešće u ljubavi, kada im se ne vraća onoliko koliko daju.

Iako su vrlo intuitivne, često imaju problema da naprave razliku između dobrih i loših ljudi jer u svima vide najbolje. Ponekad zbog tog optimističnog stava završe u odnosima koji nisu dobri za njih.

Astrolog, Rachel Lang, kaže da vrlo lako mogu da izgube sebe u takvim odnosima. Upravo zbog toga što vide najbolje u drugima očekuju da će se drugi tako i ponašati. Često na kraju ostanu razočarani.

Ovaj horoskopski znak neverovatno je kreativan i sposoban da usmeri svoju energiju u nešto lepo. Međutim, traganje za nečim većim i lepšim može da ih dovede do pada, jer na putu do zvezda zaborave da brinu o sebi.

Kako se slagati s Ribama?

Ako imate loš dan slobodno im to recite. Budite otvoreni, iskreni i srdačni prema njima, inače vašu negativnu energiju mogu da usmere ka sebi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osim toga, Ribe obožavaju zabavu i često zrače radošću i razigranošću. U Ribama koje vole zabavu verovatno ćete naći trajnog prijatelja.

Šta im je potrebno da budu srećni?

Ono što je Ribama najpotrebnije je neko da ih prizemlji i poštuje njihovu ekscentričnost. Potrebne su im snažne i čvrste veze koje im omogućuju da budu upravo ono što jesu, da budu autentični i da mogu slobodno da se izraze.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Romantična kompatibilnost

Obično se dobro slažu s vodenim znakovima kao što su Rak i Škorpija, ali se takođe dobro slažu i s Jarcem i Bikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading