Ove horoskopske znakove čeka pakleni mart

Autor:

Lifestyle

04.03.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

20. marta obeležava se početak proleća i pojava ravnodnevnice. Zbog prelaza u novo godišnje doba koje ima ogroman značaj na energetskom planu, ovaj mesec je obeležen brojnim oscilacijama koji mogu negativno da se odraze na pojedine znakove.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

LAV

Pripadnicima ovog znaka Sunce ulazi u osmu kuću, kuću seksa, promena, ulaganja. Moraćete da dobro odmerite šta dajete, a šta dobijate zauzvrat, i da procenite šta je fer u tom odnosu. Krajem meseca Saturn ulazi u sedmu kuću, kuću braka i partnerstva i donosi mnogo komešanja i rasprava sa partnerom. Zbog toga je veoma važno da u narednom periodu budete odmereni i objektivni.

ŠKORPIJA

Škorpije će se truditi da odgonetnu šta im ljubav zaista znači i šta im donosi. Delovaće posebno naporno i zahtevno partneru, ali Škorpije neće odustati od svojih preispitivanja. Shvatićete šta vam nedostaje i smisliti plan kako da sredite ono što vas ometa, pa, iako će vam mart biti težak, nakon teškog perioda doći će olakšanje.

VODOLIJA

Vodolije, na nekim planovima ste žrtvovali isuviše toga, a na druge stvari uopšte niste obraćali pažnju, a taj nesklad sada dolazi do izražaja. Moraćete da odredite šta vam je prioritet i da prestanete da rasipate energiju na stvari koje vam više ništa ne znače. Tokom ovog meseca, fokus je glavna stvar kojoj morate da se posvetite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading