Nemaju ni GRAM lojalnosti u sebi! Ovi horoskopski znaci i rođenu majku bi preveslali

Autor:

Lifestyle

01.03.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako niste spremni na to da budete prevareni i nasamareni zbog nečije nelojalnosti, trebalo bi da znate da sledeća tri znaka zodijaka treba da izbegavate u širokom luku.

RepublikaFoto: Photo by Anastasia Dulgier on Unsplash
Foto ilustracija

Strelac

Najvažnija stvar u životu jednog Strelca je avantura. Zarobite li ga na jednom mestu, on neće biti srećan. Oni žude za istraživanjem i vole da žive na ivici i da konstantno upoznaju nove ljude i stvaraju prijateljstva, kao i da svakodnevno probaju nešto novo. Zbog toga ih veza koja ih sputava čini nespokojnim, pa im je teško da obećaju nešto, a još teže da to obećanje održe. U trenutku obećanja osećaju jedno, ali već sledeće nedelje mogu osećati nešto potpuno suprotno.

To ne znači da je nemoguće da Strelac bude posvećeni partner – samo morate da uhvatite njegov tempo. Date li mu slobodu koja mu je potrebna, uvek će vam se vratiti. U svetu u kom svi žele da poseduju nešto Strelac se ne uklapa i ako to razumete oni znaju da ih volite.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vodolija

Emotivna intimnost nije jača strana pripadnika ovog znaka. Razlog zbog kog žele da ostanu u površnom odnosu umesto da zađu dublje je to što potpuno razumeju odgovornost koju nosi emotivno obavezivanje. Oni jednostavno ne znaju da li su dovoljno jaki za to i žele da budu sigurni da su sposobni da održe svoja obećanja. Vodolije obrađuju emocije na način koji drugi horoskopski znaci ne mogu uvek da razumeju, pa umeju da deluju nelojalno. Za njih je beg od nekoga pre nego što ga povrede najnesebičnija stvar koju mogu da urade.

Ipak, kada odluče da budu lojalni, oni to i ispune. U njihovoj lojalnosti tokom celog njihovog života uživa svega nekoliko osoba i oni ostaju dosledni svojoj odluci do samog kraja.

Blizanci

Blizanci vole da zasenjuju ljude i to im polazi za rukom. Sa njima u društvu svi se osećaju voljeno i zaintrigirano, jer kao leptiri idu sa cveta na cvet i flertuju s kim stignu, uživajući u svakom trenutku. Zbog toga drugima deluju previše nepouzdano, pa mnogi smatraju da ne bi mogli da im veruju.

Međutim, to što Blizanci vole druge ne mora da znači da ne vole vas. Oni svet vide kao mesto puno mogućnosti i priliku da se svi spoje i povežu. Ako očekujete da Blizanac bude posvećen isključivo vama, pripremite se za razočarenje, pošto je njima neophodno da budu viđeni i primećeni. Izuzetno im je važno da utiču na druge, a ako ih sprečavate u postizanju toga, oduzimate im ono što ih čini posebnim.

Blizanci su inače izuzetno posvećeni partneri, ali samo kada nađu osobu koja im se zaista dopada. Njih nije lako impresionirati, a morate znati i da treba da ih delite sa drugima ako želite da vam veza sa Blizancima uspe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading