20. 02. 2020. JE MAGIČAN DAN! Ove znakove očekuje KIŠA PARA, ali to nije sve!

Autor: Stil.kurir.rs, Republika

Lifestyle

20.02.2020

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Numerolozi veruju da je današnji dan 20. 02. 2020. godine jedan od najmoćnijih dana u godini i da nosi sasvim posebnu energiju. Za neke će biti konstruktivan dan, za druge potpuno destruktivan!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Niz dvojki

Broj dva u sebi ima energiju koja mora biti usmerena. Odličan je dan za poslovne ljude sa jakim energetskim potencijalom - biznismene, menadžere prodaje, ekonomiste, ali i sportiste.

Današnji dan može biti početna tačka za nova životna dostignuća.

Dvojka takođe nosi finansijski uspeh, stabilnost i prosperitet. Ali, što se tiče emocionalnog plana, ovaj dan je prilično nestabilan i doneće neku misteriju.

Numerolozi preporučuju da danas sklapate poznanstva vrlo, vrlo pažljivo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ko danas može da se raduje novcu

Astrolozi kažu da je 20. 02. 2020. idealan dan za popravljanje finansija. Zbir svih dvojki u datumu je osam, a taj broj je magnet za privlačenje novca i energije poslovnog uspeha.

Veruje se da će veliki novčani uspeh danas doživeti Vodolija, Ovan, Bik, Blizanci, Škorpija, Lav, Jarac i Strelac.

Sa druge strane, Rak, Devica, Vaga i Ribe moraju da porade na svojoj strategiji, pa će se i njihova situacija popraviti. 

Današnji dan je takođe divan za pomirenje sa ljudima sa kojima ste duže vreme u svađi, ali i za prosidbe i sklapanje braka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading