Retrogradni Merkur ne urniše sve znake zodijaka! OVA 3 će doživeti pravu katarzu do 9. marta

Autor:

Lifestyle

17.02.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što zaključite da će vam period retrogradnom Merkura koji traje od 16. februara do 9. marta biti trežak, treba da proverite da li pripadate nekom od sledeća tri horoskopska znaka koja će osetiti dobrobiti zbog ovog astrološkog događaja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Merkur nas urniše

Rak

Da li ste traćili vreme na stvari koje nisu važne? Da li je vaš loš stav bio prepreka na putu ka sreći? Da li igrate na sigurno i ne preduzimate nikakav rizik? Vreme je da se otarasite svih stvari koje vas sprečavaju da živite život punim plućima. Možda je vreme da počnete da verujete da život ima mnogo više da vam ponudi od onoga što trenutno dobijate. Okruženi ste dobrim prilikama koje samo treba da zgrabite.

Ne traćite vreme i počnite da živite u punom smislu te reči.

Škorpija

Vreme je da povratite svoju kreativnu iskru. Ako ste se u poslednje vreme osećali neinspirisano radeći stvari, sada je pravi trenutak da probudite svoju maštu i romantičnu stranu. Šta vam ispunjava srce? Šta ste voleli da radite kao mali? Šta uvek uspe da vas oduševi? Setite se tih stvari i vratite im se i videćete kako će se u vama probuditi davno uspavana umetnička kreativnost.

Vaga

Ovo će će biti veoma važan period za vas. Merkur će vam pomoći da ponovo otkrijete ko ste vi zapravo i da bolje upoznate i razumete sebe. Ovo je pravo vreme da povratite svoje samopouzdanje i da otkrijete svoju snagu i sve ono što vas čini jedinstvenim. Zapamtite da niko nema ono što vi imate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading