Ova tri horoskopska znaka do 3. februara očekuju teški dani, evo u kom smislu!

Autor: lepaisrecna.rs

Lifestyle

29.01.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Period do 3. februara 2020. godine biće kao obojen nekom emocionalnom izmaglicom. Biće uspona i padova, privremenog mira i nagle uznemirenosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sve nam to donosi Venera - planeta ljubavi i prijateljstva - koja se pomalo bori sa Neptunom i njegovim iracionalnim karakterom.

Mars će nas dodatno iscrpljivati, naročito u teškom aspektu s Neptunom, pa čuvajte svoju vitalnost i ne podležite osećaju potpune zbunjenosti.

OVAN

Najvažnije je da kontrolišete svoje sopstvene misli, dragi Ovnovi. Ne zaboravite da energija teče tamo kuda je vodi naša pažnja!

Ove nedelje ste skloni upadanju u pravi vrtlog negativnosti, zato je važno da praktikujete pozitivne afirmacije i da se usredsredite na zahvalnost zbog svega što imate. Okrenite se oko sebe, pogledajte koliko toga ste postigli! Trgnite se, neka vas mašta izvuče iz te spirale briga.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

RAK

Vreme je da se pozdravite sa prošlošću, dragi Rakovi.

Promene su zaista brze i za vas neočekivane, ali vi znate da ste snažni i da ćete iz svega izaći još snažniji.
Malo slatkogorkog ukusa u ustima treba da popravi vera da će u budućnosti biti bolje. I vi ćete postati još bolji!

STRELAC

Zbunjenost vama posebno teško pada, dragi Strelčevi.

Pošto drugi to ne umeju, postavite vi sami sebi ciljeve za ovu nedelju i formulišite ih realistično, jer ništa ne biva preko noći. Nema zatvaranja očiju, vi znate da to vama ne pomaže. Recite "hop" i skočite, sve u istom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading