Astrolozi otkrivaju: Žene, evo koji tip muškaraca je idealan za vaš horoskopski znak

Autor:

Lifestyle

20.01.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji savršen tip muškarca za svaku od četiri grupe znakova, pa proverite kakav je vaš!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Svaka žena ima određeni tip muškarca koji je najviše privlači.

Vodeni znakovi - Rak, Ribe, Škorpije

Vodeni znakovi uvek su spremni za akciju i obično su jako spontani pa iste stvari cene i kod potencijalnih partnera. Ako ste rođene u jednom od ovih znakova, potreban vam je muškarac koji baš poput vas voli izlaske, putovanja i avanture.

Vatreni znakovi - Lav, Ovan, Strelac

Pristojni i dobri muškarci jednostavno ne privlače žene rođene u vatrenim znakovima. Njima su puno zanimljiviji "bezobrazni" momci koji će uneti malo uzbuđenja i akcije u vezu. Ali budite oprezne da ne biste naletele na nekog zaista opasnog muškarca koji donosi samo probleme.

Vazdušni znakovi - Blizanci, Vaga, Vodolija

Žene rođene u ovim znakovima obično su dosta nesigurne pa im je potreban odlučan i dominantan muškarac na kojeg mogu da se oslone i koji će im, s vremenom, pomoći da i same izgrade samopouzdanje. Vazdušne znakove zato najčešće i privlače muškarci koji vole da preuzmu inicijativu i ponašaju se zaštitnički prema njima.

Zemljani znakovi - Devica, Bik, Jarac

Zemljanim znakovima u životu je jako bitna finansijska sigurnost pa ih najviše privlače uspešni muškarci koji im to mogu pružiti, dok druge vrednosti padaju u drugi plan, prenosi Index. Ali, ako ste rođene u jednom od ovih znakova, novac i karijera ne bi trebalo da vam budu prioritet u pronalaženju partnera, već samo dodatni bonusi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading