Treba ih prespavati: Najbaksuzniji datumi u 2020. godini za svaki horoskopski znak!

Autor: Republika

Lifestyle

08.01.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve planete u astrologiji imaju svoju prirodu i značaj. Kada jednu od natalnih planeta zahvati uticaj druge tranzitne planete, ljudima se dešavaju neke manje neprijatnosti ili problemi zbog kojih bi više voleli da su taj dan prespavali.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dakle, ova planetarna dešavanja na nebu ne moraju da najavljuju neke životne nedaće, već su više znak da treba da nešto da počnemo da menjamo u svom životu.

U nastavaku vam otkrivamo najrizičnije datumi za svaki horoskopski znak u 2020. godini:

OVAN - 17. februar

Jedna od najvećih mana Ovnova je što uvek su u brzini, konstano se kreću od jednog do drugog mesta i bukvalno nemaju predah. Upravo 17. februara mogu da upadnu u problem, kada njihova vodeća planeta Marsa bude prelazila u znak Jarca, zajedno sa Saturnom i Plutonom. Ovnovi će se tada suočiti sa agresijom, možda će imati svađu sa šefom ili probleme sa policijom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BIK - 13. maj

Za sve Bikove datum 13. maj bi mogao da bude problematičan jer ovog dana mogu da uslede ogromni troškovi koji bi se odrazili na vaš bankovni račun. Vaša vodeća planeta Venera će u retrogadnom hodu ući u znak Raka, odnosno vašu drugu kuću novca.

BLIZANCI - 2. septembar

Blizanci bi mogli da imaju probleme sa reputacijom i/ili ljubavnom vezom, a negativna dešavanja bi mogla da uslede baš 2. septembra. Sunce i Merkur u Devici će biti u opoziciji sa punim mesecom, a to može da dovede do rastanka i razvoda.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

VAGA - 12. januar

Vage teže ka balansu i harmoniji u svom životu, ali nažalost 12. januara mogu imati haotičan dan jer će se upravo tada odigrati konjukcija Saturna i Plutona u njihovoj četvrtoj kući porodice i prijateljstva. To može dovesti do nepotrebnih kvarova u kući ili problema sa članom porodice kome će biti potrebna Vagina pomoć.

ŠKORPIJA - 15. avgust

Sredinom avgusta Škorpije očekuje pravo iznenađenje koje će doneti niz promena u emotivnom životu. Pripadnici ovog znaka će biti primorani da prihvate da stvari ne funkcionišu u njihovoj vezi. Ili će konačno odlučiti da raskinu ili će pokušati da reše probleme pre nego što budu nastavili dalje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

STRELAC - 14. maj

Datuma 14. maja Strelčeva vodeća planeta Jupiter će ići retrogradnim hodom što će se dovesti do značajnih promena u njihovom životu. Uparavo 14. maja će shvatiti šta im je najvažnije u životu, bilo da je reč o karijeri ili ljubavi.

JARAC - 12. januar

Dugo očekivana kunjukcija Saturna i Plutona će promrdati život Jarčeva. Tačno 12. januara osetiće svu težinu sveta na svojim ramenima i zaključiće da ne mogu da budu srećni sve dok ne naprave neke promene u svom životu.

VODOLIJA - 3. avgust

Sunce i Mesec će praviti težak aspekt u Uranu, Vodolijinoj vodećoj planeti, zbog čega će Vodolije osetiti veliki pritisak da razmišljaju „izvan kutije“ i da projektuju svoj život tako što će biti prisutni nogama na zemlji. Ali to im može stvoriti određen poteškoće, pa će pripadnici ovog znaka morati dodatno da rade na sebi kako bi naučili da procesuiraju i izražavaju svoje emocije.

RIBE - 12. januar

Ribe bi mogle da imaju težak dan 12. januara, kada se Saturn i Pluton budu povezali u njihovoj 11. kući prijateljstva dok je Venera retrogradna. To može da dovede do toga da se Ribe osećaju usamljeno. Vrlo je moguće da se ovog dana okončaju neka prijateljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading