Oni su najveća zlopamtila horoskopa: Opraštaju, ali ne zaboravljaju

Autor: Republika

Lifestyle

06.01.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki ljudi ne mogu da zaborave greške drugima, čak i ako to istinski žele.

RepublikaFoto: www.pexels.com

Oni mogu da oproste u nekim situacijama, ali nikad ne zaboravljaju. Kako ćemo se ponašati u tim situacijama, mnogo zavisi od našeg horoskopskog znaka, piše YourTango.

Ovih pet znakova najveća su zlopamtila horoskopa:

Škorpija

Škorpija ne oprašta kada je neko izda ili joj napravi nešto loše. Ona zapravo može da postane prilično opsesivna nečijom izdajom i potrebom za osvetom. Pripadnici ovog znaka mogu toliko tvrdoglavo da se drže nečega da skoro svaki put kad se toga sete budu još ogorčeniji. Vreme leči rane za većinu ljudi, ali ne i za Škorpije.

Bik

Bikovi su pažljivi i često primećuju stvari koje drugi ne vide. Posebno su pažljivi u vezi s tim kome treba verovati. Oni pamte svoje greške i najčešće ih ne ponavljaju. Ako ste na neki način povredili Bika, oni će to zapamtiti i dugo imati na pameti.

Rak

Rakovi dobro pamte kako su se osećali tokom određenog razdoblja i ta emocija pomaže im da se prisete svega u vezi s njom. Ljubav pripadnike ovog znaka može da učini posesivnim jer dobro pamte i lepe stvari i koliko su se fantastično osećali s osobom koju vole. Negativne stvari u vezi s bivšim mogu da nestanu, ali će pozitivne zauvek pamtiti.

RepublikaFoto: www.pexels.com

Devica

Device nikad ne zaboravljaju činjenice. One dobro pamte i ne zaboravljaju ništa što je u području njihovog zanimanja. Čak i ako zaborave, ponovno će naučiti isto i potruditi se da prikupe još više informacija. Device zadržavaju informacije bolje od svih znakova horoskopa i vole da se razmeću svojim znanjem.

Jarac

Jarčevi dobro pamte važne datume i zadatke. Ako su vam obećali da će nešto da urade, nećete morati da ih podsećate na to jer će se sami setiti. Jarčevi su nezavisni, odgovorni i nikad ne zaboravljaju, prenosi Index. Ako je u pitanju nešto bolno ili teško, daće sve od sebe da to obrade i da se pomire sa stanjem stvari. Oni mogu da oproste, ali nikad ne zaboravljaju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading