Igra mačke i miša, prosidba, raskid: Saznajte šta vas čeka u ljubavi do kraja vrtoglavog novembra!

Autor:

Lifestyle

12.11.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vežite sigurnosni pojas! Mnogi znakovi zodijaka prolaze kroz vrtoglavi period u ljubavi, pa hajde da otkrijemo kako su nam nakolnjene zvezde ovog novembra na polju strasti i odnosa sa partnerom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Hladni jesenji mesec donosi retrogradni Merkur, ali ova planete neće loše uticati na sve znake, pogotovo kada je reč o ljubavi.

Ovan

RepublikaFoto: pixabay.com

Prestanite sa pokušajima da pokažete i dokažete svima koliko ste srećni i uspešni. Život je takmičenje ili potraga. Bolje naučite živeti bez dokazivanja i pokušajte da pronađete unutrašnju harmoniju. Ovo će vam pomoći da preživite oluju u vašem ličnom životu i prerastete u bolju verziju sebe.

Bik

RepublikaFoto: pixabay.com

Mesec obećava puno vesti - prijatnih i ne baš. Savet: provedite više vremena sa svojim voljenim partnerom i porodicom i najbližim prijateljima - njihova pozitivna energija i dobri saveti pomoći će vam da osvojite i najveće planinske vrhove.

Blizanci

RepublikaFoto: pixabay.com

Novembar je za vas mesec promena. Ali moraćete početi sa sobom. Samoopuštanjem i otvaranjem prema svetu privlačite ljude sa kojima ćete biti srećni.

Rak

RepublikaFoto: pixabay.com

Samo izdahnite. Sami ste umorni od beskrajnih sumnji, strepnji, nepoverenja, svađa i ličnih drama. Pokušajte barem na trenutak zaboraviti na sve i uložite energiju u miran kanal - čak i redovna kupovina ili masaža pomoći će vam da se oslobodite usijane glave. Inače, vrlo lako može da dođe do prekida veze.

Lav

RepublikaFoto: pixabay.com

Predugo ste tražili odgovore u sebi - kome ste samo prijatelj, prema kome imate strast i ko vam je zaista drag. Stavite sve na vagu i konačno ćete izgladiti svoj lični život i naći harmoniju.

Devica

RepublikaFoto: pixabay.com

Novembar je za vas pripremio mnoga iznenađenja - od prosidba koje niste očekivali do putovanja koja niste planirali. Vežite sigurnosne pojaseve!

Vaga

RepublikaFoto: pixabay.com

Prepiske i razgovori do jutra, romantične večere, cveće i pokloni - novembar će vam biti sladak u svakom smislu. Štaviše, odjednom će se naći nekoliko kandidata za vaše srce. I to ne može da vas ne raduje: jer ovaj put ćete dobiti svu pažnju muškaraca.

Škorpija

RepublikaFoto: pixabay.com

Napokon ste spremni da ljubav pustite u svoje srce, a zvezde su to primetile. Očekujte prijatan sastanak. Samo budite malo iskreniji ovaj put. Igra mačke i miša i nejasnoća mogu zbuniti vašeg novog "prijatelja".

Strelac

RepublikaFoto: pixabay.com

Kakav magičan trenutak za vas! Univerzum će vam biti više nego naklonjen. Očekujte dramatične promene. Svi strahovi će biti uzaludni. I sve što ste sanjali ostvariće se.

Jarac

RepublikaFoto: pixabay.com

Da li odnosi pucaju po šavovima? Samo bez panike! Zvezde tvrde da je sve u vašim rukama, i nije kasno da to popravite. Samo dozvolite da vaša voljena osoba shvati koliko vam je draga - bez puno razmišljanja i dugih izgovora.

Vodolija

RepublikaFoto: pixabay.com

Oni koji žele biti deo vašeg života učiniće sve za vas - biće tamo u pravo vreme, zainteresovaće vas i očarati, i, naravno, neće vam smetati nežnost i briga.

Riba

RepublikaFoto: pixabay.com

Na ljubavnom planu, sve će biti isto. Ali na poslu dolaze promene i na bolje: očekujte povećanje plate ili napredovanje u karijeri. Novembar je za vas zlatni mesec. Vaš život će izgledati kao #instaperfect - i sve će biti upravo tako. A ako pored svega još uvek želite romantičnu avanturu, setite se jednog od svojih starih poznanika: možda ste bili u žurbi da prekinete vezu s jednim od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading