HOROSKOP ZA SUBOTU 9. 11. - Venera i Jupiter u Strelcu stvaraju pozitivnu klimu za ljubav, povoljni aspekti retrogradnog Merkura, Plutona i Saturna utiču na Strelčeve

Autor: Republika

Lifestyle

09.11.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Ribe, uspeh vas očekuje ako imate svoju firmu i ako se bavite kreativnim zanimanjima i dizajnom.

Negativni aspekti Marsa i Plutona dovode Vodolije u poziciju da se čuvatju nekih manipulativnih kolega i saradnika. Možda će u ovom periodu rešiti da okončaju neku staru saradnju i započnu novu. 

Ovnovi, zanimljivu kombinaciju na nebu čine uticaji sekstila Sunca i Saturna i retrogradnog Merkura i Plutona u vašem polju karijere i platnog prometa, što može doprineti stabilizaciji finansija. Povećava se obim posla i priliv novca.

Slobodni Rakovi ulaze u period kada mogu da upoznaju partnera s kojim je moguća ozbiljna veza. Umesto kvantiteta, kvalitet. Rakovi koji su u vezi ili u braku mogu zajedno s partnerom rešiti jedan dugotrajan problem.

Device, povoljni aspekti Merkura i Plutona donose vam savršenu organizaciju i odličan radni plan zahvaljujući kojem ćete napredovati metodično u ovom periodu.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading