Vage užasne, Bikovi siromašni: Saznajte šta ste bili u prošlom životu i šta MORATE sada da uradite da se ne biste zlopatili opet

Autor:

Lifestyle

06.11.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi horoskopski znaci u prošlom životu su bili neodlučni, površni, siromašni ili posvećeni stvarima koje im nisu bile prioritet. Znakovi zodijaka imaju svoju karmu, pa ona može da vam pomogne u ostvarenju svih želja koje niste mogli da realizujete u prošlosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovan

U prethodnom životu ste bili veoma neodlučni i gledali ste da se samo stopite sa masom. Ipak, vi ste prvi znak zodijaka i vaša misija u ovom životu jeste da budete vođa.

Bik

Ako ste rođeni u ovom znaku, u prošlom životu ste bili jako siromašni. Vaša misiaj u ovom životu jeste da naučite kako da zaradite novac i uživate u skupim stvarima.

Blizanci

U svom prošlom životu potpuno ste bili posvećeni nauci ili nekom drugom društvenim cilju i zato u ovom životu morate da naučite da uživate u malim stvarima.

Rak

Vi ste u prošlom životu bili apsolutno posvećeni poslu, a u ovom životu morate više pažnje da poklonite porodici.

Foto: Photo by Anastasia Dulgier on Unsplash

Lav

U prošlom životu ste cenili želje drugih, i zbog toga sada morate da najveći deo vremena posvetite sebi.

Devica

Pripadnici ovog znaka prošli život su posvetili duhovnim stvarima i zato u sadašnji moraju da iskoriste kako bi uživali u životu na zemlji.

Vaga

Ako ste rođeni pod ovim znakom, u prošlom životu ste bili užasni. Vaša misija u ovom životu jeste da budete primer humanosti, časti i pravde.

Škorpija

Mističnost nije slučajna kada su Škorpije u pitanju jer su u prošlom životu bile plitke i površne. Zato u ovom životu moraju da svoje tajne drže skrivenim.

 

Strelac

Vi ste u prošlom životu bili duhovna bića, a dok u ovom karma želi da budete čisti i iskreni kao deca.

Jarac

Predstavnici ovog znaka su u prošlom životu zbog porodice zanemarivali posao. U ovom životu imaju šansu da se napokon profeiosnalno dokažu.

Vodolija

U prošlom životu bili ste veliki egoista, i zato u ovom morate više da pomažete ljudima.

Ribe

Predstavnici ovog znaka naučili su sve potrebne životne lekcije u prošlom životu. U ovom im je jedino ostalo da iskoriste sve što su naučili i više prate intuiciiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading